Jakub Forgács Rôzne Správy

VIDEO: Mladú Bystričanku spoznal svet. Zahviezdila v klipe Rickyho Martina

V klipe svetoznámeho speváka sa neocitnete každý deň. Bystričanka Janka jedinečnú príležitosť využila. Aký je Ricky Martin a čo všetko zažila počas natáčania v Miami?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Mladú Bystričanku spoznal svet. Zahviezdila v klipe Rickyho Martina
23
Galéria
Zdroj: archív Janky Slačkovej

Jana Slačková je rodená Bystričanka. Študovala na Gymnáziu Andreja Sládkoviča a predtým na Základnej škole Pieninskej. Momentálne žije v Bratislave, kde aj študuje na Univerzite Komenského na katedre žurnalistiky. Krásnu študentku však spoznali aj za hranicami. Vďaka ceste do Miami totiž zahviezdila v novom klipe Rickyho Martina, ktorý videli už milióny ľudí.

Prednedávnom ste sa objavili v klipe Rickyho Martina. Ako ste sa tam dostali?

Oslovili ma ľudia z Rickyho produkcie, išlo o obrovskú produkciu, ktorá zároveň spolupracovala s agentúrou, ktorá ma na Miami zastupuje. Vyžiadali si moje modelingové fotografie a následne ma obsadili do klipu.

Boli ste v Miami náhodou alebo ste vycestovali práve kvôli klipu?

V Miami som bola celé leto a nebolo to primárne kvôli klipu. Pracovala som tam a toto bola jedna zo spoluprác.

Čítajte tiež: FOTO: Súťaž o titul Fotomodelka Európy 2016: Najkrajšou mladá Bystričanka!

Čo hovoríte práve na spoluprácu so slávnym spevákom?

Už v minulosti som mala možnosť tancovať s menami ako Robie Wiliams alebo Nicole Scherzinger či Mariah Carey. Avšak toto bola moja "klipová“ premiéra a bolo to prvýkrát, keď som mala možnosť sa s tou hviezdou aj porozprávať a byť pri nej tak blízko. Klip sa natáčal v jednom z najlepších hotelov na South Beach a počas natáčania sa vystriedalo niekoľko lokácií.

Ricky je obrovský profesionál a tak sa správal aj počas celého natáčacieho dňa. Navyše bol veľmi priateľský a pokorný, čo som pravdupovediac nečakala od takej hviezdy. Od začiatku komunikoval so všetkými na pľaci a hovoril niečo aj mne, ale keďže nehovorím po španielsky, tak som mu pochopiteľne nerozumela. Potom neskôr, keď sme natáčali na streche, začal na mňa opäť po španielsky, ale vtedy som mu už povedala, že nech skúsi anglicky a dali sme sa do reči. Pýtal sa ma, skadiaľ som, čo robím na Miami, že či profesionálne tancujem… Keď som mu povedala, že som zo Slovenska, hneď spomenul, že on má na Miami veľmi dobrého fyzioterapeuta Erika, ktorý je tiež Slovák a že má rád Slovákov, pretože sú priateľskí a šikovní.

V OBRAZOCH: Janka z Bystrice v Miami. Natáčala s Rickym Martinom
23
Galéria
Zdroj: archív Janky Slačkovej

Je niečo, čo vás počas natáčania prekvapilo či zaskočilo?

Už ráno ma zaskočilo to, že režisér postavil vedľa Rickyho práve mňa. Spočiatku som stála niekde vzadu a pravdupovediac, ani by mi nenapadlo, že sa stanem jednou z hlavných dievčat v klipe. Prvá spoločná scéna bola tanečná, všetci sme sa mali baviť a užívať si bazénovú party. Tým, že som tanečníčka, tak to pre mňa nebol problém a skrátka som tancovala a zabávala sa. V tom prišiel za mnou režisér a povedal mi, že mám ísť za ním. Najprv som vôbec nevedela, že hovorí so mnou a zistila som to až, keď to nahlas zopakoval. Potom ma chytil za ruku a postavil rovno k Rickymu. Bola som v šoku, pretože som nevedela, prečo ma tam postavil, ani čo mám robiť, ale jeho pokyny boli veľmi jednoduché – rob to, čo si robila doteraz, len budeš stáť tu.

Druhá vec, ktorá ma na natáčaní zaskočila boli opatrenia, ktoré produkcia mala. Stalo sa tak potom, ako niekto publikoval fotografiu z natáčania na sociálnych sieťach. Vyzbierali nám mobily, aby sa z natáčania už nedostalo nič, čo by sa nemalo alebo aby niekto nepublikoval pesničku skôr ako samotný Ricky. Čiže z natáčania nemám ani jednu fotografiu, čo ma trošku mrzí. Na druhej strane, tieto opatrenia úplne chápem, pretože v okolí hotela, kde sa natáčalo, počas celého dňa krúžilo množstvo fotografov.

Čomu sa venujete, keď práve nenatáčate klip s Rickym?

Ja som vo všeobecnosti veľmi ubehaný človek, moji blízky sa ma v tomto snažia krotiť, ale ešte stále sa len učím oddychovať. Keď práve nie som v škole, pracujem v televízii alebo som na tanečných tréningoch – môžete ma vidieť aj v programe Tvoja Tvár znie povedome. Taktiež pracujem aj ako modelka, čo dokáže byť niekedy najmä časovo náročné. Ale okrem práce veľmi rada trávim čas s mojím priateľom a rodinou. Chodím aj do slovenských hôr, pretože precestovala som toho už dosť, ale naše Tatry ma dokážu vždy očariť.

Pozrite si spomínané video Rickyho Martina ako aj zábery mladej Bystričanky Janky v našej fotogalérii!

Čítajte tiež: FOTO: Obrovský úspech mladej Bystričanky. Kristína druhou vicemiss Universe SR

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM