Jakub Forgács Kultúra

VIDEO: Matej Bartko vydal novinku. Vypočujte si romantickú baladu mladého Bystričana

Čo povedal o svojej novej skladbe a aké plány má v najbližšej dobe? Rozprávali sme sa s talentovaným bystrickým spevákom Matejom Bartkom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Matej Bartko vydal novinku. Vypočujte si romantickú baladu mladého Bystričana
Zdroj: YouTube.com

Pod Urpínom vyrástli mnohé hudobné talenty. Jedným z nich je aj spevák Matej Bartko (22), ktorý sa nedávno dostal do povedomia verejnosti svojou účasťou v Superstar, kde sa prebojoval až do semifinálových kôl. Mladý spevák nelenil a iba pred pár dňami vydal na YouTube svoju prvú štúdiovo nahranú pieseň s názvom Siluety.

Pieseň vznikla pred pár mesiacmi. „Slohy skladby siluety boli napísané v penzióne na Donovaloch kde som bol s priateľkou a ďalšími známymi na pár dní vypustiť z hlavy starosti bežných dní. Práve večerná príroda ma inšpirovala k tomu textársky sa pohrať s nocou, tmou, snami, s celým tým čarom ktoré zo sebou noc nesie," prezradil o vzniku piesne Matej.

"Tam sa aj zrodili moje textársky obľúbené časti piesne ako: “Do tmy ťa celú oblečiem, ako to myslím len ja viem…” Čo sa však týka melódie, tú som mal v hlave už dlhšie. Na vzniku refrénu však nie je nič poetické“ hovorí s úsmevom Matej. „Priateľke som už mierne “liezol na nervy” s mojím večným hraním a spievaním takže refrén skladby som dotextoval zatvorený s gitarou na toalete,“ povedal so smiechom.

„Momentálne píšem živšiu letnú skladbu jednu ja a jednu píše producent, ktorý pracoval aj na tomto poslednom singli a uvidíme, čo nakoniec nahráme,“ dodal so slovami, že vydanie vlastného albumu by pre neho bolo z finančného hľadiska zatiaľ úplne nepredstaviteľné.

Vypočujte si Matejovu prvú skladbu vo videu pod textom!

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM