Iné športy

VIDEO: Lyžiarska sezóna konečne štartuje: Tieto kúsky ale radšej ani neskúšajte!

Už tento víkend štartuje v našich končinách nová lyžiarska sezóna. Či už ste skúsený lyžiar, alebo začiatočník, je nutné si dávať zvýšený pozor. A pokiaľ nie ste ostrieľaní profíci, takéto kúsky radšej ani neskúšajte !

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Lyžiarska sezóna konečne štartuje: Tieto kúsky ale radšej ani neskúšajte!
Zdroj: TASR

Svetoznámy americký jazdec rally Ken Block sa pridal k tímu DC Shoes Snowboarding, aby v novozelándskom rezorte „Snow Park“ predviedol masívne skoky a asistoval pri snowboardingových trikoch. Block pritom brázdil po kopcoch so svojím autom. Celá udalosť bola napokon zobrazená aj na titulke Snowboarder Magazine.

Kto je Ken Block?

Američanova kariéra v rally začala v roku 2005. Vďaka svojim schopnostiam a ovládaniu auta sa okamžite stal nováčikom roka v americkej rally. Odvtedy Block triumfoval v desiatkach pretekov, zaknihoval si aj nespočetné množstvo pódií.

Block sa však stal svetoznámy vďaka jeho záľube a dôkladnej znalosti marketingu. Jeho veleúspešné virálne videá zahrňujú okrem DC snowboard projektu aj rekordný skok v TV seriáli „Stunt Junkies“, či videá Gymkhana, počas ktorých Block predvádza v opustených areáloch skutočne neuveriteľné kúsky.

Pozrite si, čo všetko dokáže aj so svojím tímom na zasnežených svahoch v priloženom vi­deu!

Ken Block snowboard / rally
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM