Aktualizované Jakub Forgács Kultúra

VEĽKÝ kalendár PLESOV v Banskobystrickom kraji: Zažijeme dedinské TANCOVAČKY aj luxusné BÁLY

Prebytočné kilá môžete po sviatkoch napríklad aj vytancovať. Plesová sezóna už klope na dvere a my vieme, kde všade sa bduete môcť zabaviť.

Ilustračný obrázok k článku VEĽKÝ kalendár PLESOV v Banskobystrickom kraji: Zažijeme dedinské TANCOVAČKY aj luxusné BÁLY
Zdroj: TASR

6. Pršiansky ples

12. januára o 18.30 hod., Kultúrny dom v Horných Pršanoch (okres Banská Bystrica)

V rámci programu sú pripravené ukážky štandardných a latinskoamerických tancov v podaní profesionálnych tanečníkov z tanečnej školy Ardenza, vystúpenie Emy Hutkovej a polnočná tombola. O zábavu sa postará DJ Jozef Pantlík a Ľudová hudba Hron. V cene 65 eur je zahrnutý prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, obložené misy, fľaša vína pre pár, minerálka, káva, zákusky a slané pečivo.

37. Ples na Strelníkoch

12. januára o 20.30 hod., Kultúrny dom v Strelníkoch (okres Banská Bystrica)

O zábavu sa postará skupina ZBM a v tombole budú pripravené aj zaujímavé ceny.

Gemerský ples

13. januára o 19.00 hod., spoločenská miestnosť Alfa v MsKS Revúca

Večerom bude návštevníkov sprevádzať DJ Šveco. V cene 30 eur je zahrnutý prípitok, 2 x večera, dezert, nealko nápoj, víno, káva a v rámci programu bude možnosť zakúpiť si tombolu.

Ples na Pohanskom 2024

19. januára o 18.30 hod., Stodola Pohanské (okres Brezno)

Návštevníci sa môžu tešiť na kapelu Pohoda Live a saxofónovú šou. Večerom vás bude sprevádzať DJ Husenica. Pripravená bude aj tombola s hodnotnými cenami. Večera formou bohatých bufetových stolov, slaný bar, candy bar a neobmedzené nealko nápoje, čapované pivo a víno. Cena za osobu je 89 eur.

Radvanský ples

19. januára o 19.00 hod., R2N Business Center (Banská Bystrica)

Tešiť sa môžete na pestrý program, o ktorý sa postarajú Starmania, Marián Vojtko, Ľudová hudba Hron, Dagmar Rostandt, Jozef Mak, Faber Dance School, Vivas Dance Group, Latino Show a DJ Ivan Vesel. Moderátorom podujatia je Marek Polomský.

V rámci vstupenky v hodnote 90 eur hostia dostanú welcome drink, prípitok, fľašu vína a nealko, predjedlo s hlavným jedlom, ochutnávku vín Château Rúbaň, veľké pečené prasiatko, bohatý teplý, studený raut (polnočný bufet), sladký candy bar a nebude chýbať bohatá tombola s hodnotnými cenami.

Bál Žiarčanov 2024

19. januára o 19.00 hod., MsKC/Hlavná sála (Žiar nad Hronom)

Pre hostí sú za vstupné 44 eur pripravené bohaté švédske stoly, atraktívna tombola a aj nevšedné prekvapenia. O zábavu sa postarajú hudobná skupina Vibe & DJ Fabo a moderátor Richard Vrablec. Špeciálnymi hosťami budú bubnová šou Campana Batacuda a Latino Girls z TŠK Stella. Chýbať nebude ani tombola.

Rodičovský ples

19. januára o 19.00 hod., Kultúrny dom v Očovej (okres Zvolen)

Do tanca zahrá DJ Erik. V rámci kultúrneho programu bude pripravený vzdušný a historický tanec. Vstupné 50 eur zahŕňa prípitok, víno, nealko, večeru, kávu, zákusok, švédske stoly, bufet a chýbať nebude ani tombola.

Reprezentačný ples obce Kokava nad Rimavicou 2024

19. januára o 19.30 hod., Kultúrne stredisko Kokava nad Rimavicou (okres Poltár)

Reprezentačný ples obce Kokava nad Rimavicou ponúka noc plnú hudby a tanca. O občerstvenie bude postarané a k dispozícii bude bar aj bohatá tombola.

Ples Benátska noc

20. januára o 19.00 hod., Hotel Národný dom (Banská Bystrica)

Kabaret La Comedy pozýva 2. ročník plesu Benátska noc, ktorý sa uskutoční v hoteli Národný dom v Banskej Bystrici. V cene lístka 95 eur je zahrnutý prípitok, večera, bufet, program a zábava do ranných hodín v štýle pompéznych Benátok Dress code: Black-Tie Optional/ škraboška.

6. Turečiansky párty ples

20. januára o 19.00 hod., Kultúrny dom Turecká (okres Banská Bystrica)

Návštevníci sa môžu tešiť na živú hudbu kapely Druhý dych ako aj štedrú tombolu, zábavný program, v ktorom účinkujú aj samotní hostia plesu a o dobré jedlo i pitie. Cena vstupenky je 40 eur.

Osvetársky ples 2024

20. januára o 19.00 hod., Kultúrny dom Klenovec (okres Rimavská Sobota)

Do tanca bude hrať skupina ZBM z Brezna. Vstupné 26 eur zahŕňa prípitok, večeru aj kultúrny program.

Obecný ples Ožďany 2024

20. januára o 19.00 hod., Kultúry dom v Ožďanoch (okres Rimavská Sobota)

Vstupenka v cene 25 eur je zároveň lístkom do tomboly a v cene je zahrnutá večera aj káva. Ples sa začne krátkym programom a o zábavu sa postará hudobná skupina Diamont. Otvorený bude aj bar.

Druhú polovicu prehľadu plesov nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM