Jakub Forgács Rôzne Správy

Veľkonočné trhy v Bystrici odštartovali. Aktuálne zábery z centra, VIDEO a FOTO

Stánky sa otvorili a predajcovia lákajú remeselníckymi výrobkami aj tradičnými dobrotami. Boli sme sa pozrieť na prvý deň Veľkonočných trhov v Bystrici.

Zdroj: Dnes24.sk

V posledných dňoch vládol na bystrickom Námestí SNP čulý ruch. Dôvodom boli prípravy obľúbených Veľkonočných trhov, ktoré odštartovali v stredu ráno a potrvajú až do 17. apríla. My sme na trhy zavítali, aby sme pre vás na záberoch zachytili atmosféru v centre mesta, ktoré v týchto dňoch ešte viac láka Bystričanov aj cezpoľných.

Niet sa čomu čudovať. Okrem pestrého programu na námestí, nechýbajú stánky s remeselníckymi výrobkami, ktoré sú otvorené každý deň od 9:00 do 19:00. Nájdete v nich ľudovo-umelecké predmety z rôznych materiálov, farebné kraslice, maľované vajíčka, pletené korbáče či prútené výrobky. Súčasťou trhov sú aj zdobené medovníky, pekárenské a cukrárenské dobroty, med, medovina, výrobky z včelieho vosku a iné.

K Veľkonočnému námestiu v Banskej Bystrici neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo. Stánky s veľkonočnými pochutinami sú otvorené takisto od 9:00 do 19:00 a ponúkajú plnené langoše, chutné trdelníky, lokše i chlebové posúchy.

Pozrite si na videu a v priloženej fotogalérii zábery z Veľkonočných trhov v Bystrici!

V OBRAZOCH: Veľkonočné trhy v Banskej Bystrici
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM