Jakub Forgács Rôzne

Veľké vítanie nových gymnazistov vo svojich radoch: Prvé info o chystanom kabu na GAS-ku!

Imatrikulácie prvákov, alebo uvedenie do stavu študentského neobíde žiadneho prváka stredných škôl. Aj tretiaci z Gymnázia Andreja Sládkoviča už pripravujú pre svojich prvákov program a rôzne úlohy.

Ilustračný obrázok k článku Veľké vítanie nových gymnazistov vo svojich radoch: Prvé info o chystanom kabu na GAS-ku!
Foto: Katarína Oravská

Ako nám zo zákulisia pripravovanej slávnosti prezradila študentka a zároveň jedna z organizátorov kabu Kristína Gaálová, na program sa veľmi tešia. Hlavne tretiaci. „Uskutoční sa v aule školy v utorok 25. novembra a tradične bude prebiehať po vyučovaní, pravdepodobne okolo 16:00, čo sa však ešte upresní,“ povedala Kristína.

Čo nám však táto gymnazistka prezradiť nechcela, bolo to, čo čaká na prvákov. „Ohľadom programu a témy je zatiaľ všetko tajné a chceme to tak udržať až do začiatku kabu,“ pokračovala. Nakoniec však poodkryla aspoň niečo z toho, čo sa chystá.

„Po vstupe do školy bude prvákov čakať veľke privítanie od žiakov celej školy, ktorí sa budú nachádzat na balkóne a kričať "kabu“, zatial čo budú tretiaci, hlavní organizátori, rôznymi fixkami či rúžmi značkovať prvákov," spomenula Kristína, podľa ktorej sa to tak u nich deje každoročne.

Na prvákov teda na GAS-ku čaká veľké privítanie, program, aj množstvo úloh, ktoré však budú odtajnené až na mieste. Ako to prváci z gymnázia zvládnu a ako to bude celé prebiehať uvidíme už 25. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM