Jakub Forgács Rôzne

Veľká výzva pre všetkých Bystričanov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?

Naši obyvatelia by mali spozornieť. Je tu totiž veľká výzva pre ľudí z Banskej Bystrice, ktorá sa týka práve nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľká výzva pre všetkých Bystričanov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Odštartovalo už totiž hlasovanie o najkrajšie mesto Slovenska. Minulý rok nám prvá priečka unikla len o vlások. Získa Banská Bystrica titul najkrajšieho mesta Slovenska tento rok?

Boj odštartoval

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala pred pár dňami – 1. apríla a definitívneho víťaza spoznáme až o niekoľko mesiacov. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31.októbra 2016 do 12:00 hodiny.

Za rok 2015 sa Banská Bystrica stala 36. najkrajším mestom na Slovensku. Ako to dopadne tento rok, na to si ešte pár mesiacov počkáme. Takto sa nám však darí pár dní po spustení hlasovania.

Ako to s nami vyzerá

V predbežnom poradí sa z celkového počtu 139 miest aktuálne nachádzame na 25. mieste. Rebríček vedie Bardejov, ktorý nasleduje Sabinov a top trojku uzatvára susedný Zvolen.

Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM