Monika Földešiová Tlačové správy

VEĽKÁ SÚŤAŽ so spisovateľkou Táňou Keleovou-Vasilkovou: Toto všetko teraz môžete vyhrať!

Čo by ste povedali na to, keby ste mohli zobrať kamošku, susedku alebo kolegyňu na veľkú oslavu okrúhlej 50-tky najúspešnejšej slovenskej spisovateľky Táni Keleovej-Vasilkovej? Prípadne by vás potešili knihy podľa vášho výberu v hodnote 50 a 30 eur? Zapojte sa do súťaže, jedine tak môžete vyhrať!

Ilustračný obrázok k článku VEĽKÁ SÚŤAŽ so spisovateľkou Táňou Keleovou-Vasilkovou: Toto všetko teraz môžete vyhrať!
Zdroj: Dnes24.sk

Stretnúť sa s populárnou slovenskou spisovateľkou Táňou Keleovou-Vasilkovou a zúčastniť sa jej oslavy narodenín môžete teraz aj vy. V luxusnom hoteli Bonbón v Bratislave vám navyše zahrá No Name a Igor Timko zároveň pokrstí aj jej najnovšiu knihu Julinkina pekáreň.

Alebo príde táto obľúbená spisovateľka do vášho mesta a na autogramiáde vám daruje svoju knižku aj so špeciálnym venovaním. A v neposlednom rade môžete vyhrať knihy podľa vlastného výberu v hodnote 50 a 30 eur.

To všetko sľubuje špeciálna súťaž literárneho portálu BUXcafe.sk, kde ste za pár odpovedí v hre o super ceny. Už 1. apríla totiž vychádza Vasilkovej novinka Julinkina pekáreň, ktorá je o sile lásky, o sile rodinných vzťahov i priateľstva, ale aj o snívaní. A tiež o pečení chleba… „Jej stránky sú doslova prevoňané, preto sa mi kniha písala veľmi dobre,“ povedala populárna autorka na svojej oficiálnej stránke www.vasilkova.sk. „Občas inšpirovaná vlastnými riadkami som nejaký chlieb upiekla aj ja, čomu sa moja rodinka zakaždým, samozrejme, potešila.“

Práve okolo novinky Julinkina pekáreň sa točí celá súťaž, takže ak máte chuť zúčastniť sa na oslavách autorky, ktorá predala na Slovensku už vyše milión kníh, alebo ju chcete privítať vo svojom meste, zapojte sa do Veľkej súťaže s Táňou Keleovou-Vasilkovou .

foto: bux.sk

VEĽKÁ SÚŤAŽ so spisovateľkou Táňou Keleovou-Vasilkovou
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM