Správy

Veľká REKONŠTRUKCIA na Uhlisku: Vodičov čakajú OBMEDZENIA, čo poteší chodcov? FOTO

Na území mesta vymenia povrch vozovky, zrealizuje sa aj výšková úprava vodovodných a kanalizačných poklopov či úprava uličných vpustov. To však nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Veľká REKONŠTRUKCIA na Uhlisku: Vodičov čakajú OBMEDZENIA, čo poteší chodcov? FOTO
3
Galéria

Rekonštrukcia cesty II/591 od Banskej Bystrice po Zvolenskú Slatinu, ktorej investorom je Banskobystrický samosprávny kraj, sa v najbližších dňoch dotkne aj intravilánu mesta pod Urpínom. Ide o časť Uhlisko, od križovatky ulíc 9. mája a Bellušovej, smerom na obec Horná Mičiná. S frézovaním vozovky sa začne od utorka (18. 7.). TASR o tom v piatok informoval Miroslav Strelec z kancelárie banskobystrického primátora.

Obmedzenia pre vodičov

Na území mesta vymenia povrch vozovky, zrealizuje sa aj výšková úprava vodovodných a kanalizačných poklopov či úprava uličných vpustov. Obnoví a doplní sa zvislé a vodorovné značenie.

„Nové asfaltové vrstvy sa budú klásť od 24. júla na Ulici 9. mája, v úseku od križovatky Golianova po koniec mesta. Na dotknutom úseku bude obmedzená doprava a osadené dočasné dopravné značenie, pričom prejazd vozidiel bude zabezpečený vždy v jednom jazdnom pruhu. Obyvateľov a cestujúcu verejnosť žiadame o trpezlivosť, pochopenie, zvýšenú pozornosť a najmä o ohľaduplnosť,“ konštatoval Martin Snopko poverený vedením oddelenia údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí magistrátu.

Viac o tom, čo bude súčasťou prác, sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Oprava cesty II/591 obmedzí dopravu v mestskej časti Uhlisko
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM