Jakub Forgács Správy

Veľká POCTA pre bystrickú sestru: Získala PRESTÍŽNE ocenenie, FOTO

Mgr. Petra Marčeková je sestrou s viac ako 25-ročnou praxou a momentálne pracuje na hepatologicko-gastroenterolo­gickom oddelení II. Internej kliniky SZU.

Ilustračný obrázok k článku Veľká POCTA pre bystrickú sestru: Získala PRESTÍŽNE ocenenie, FOTO
4
Galéria

Asociácia na ochranu práv pacientov SR udeľuje už sedem rokov ocenenie "Moja sestra“, ktoré tento rok získala Mgr. Petra Marčeková, zdravotná sestra našej II. Internej kliniky SZU. Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica o tom informovala na sociálnej sieti so slovami, že ocenenie si prevzala počas slávnostného galavečera najväčšej pacientskej konferencie na Slovensku z rúk ministerky zdravotníctva SR a prezidentky asociácie.

Mgr. Petra Marčeková je sestrou s viac ako 25-ročnou praxou a momentálne pracuje na hepatologicko-gastroenterolo­gickom oddelení II. Internej kliniky SZU. „Pod jej rukami sa vystriedajú pacienti rôznej vekovej kategórie. Pre pacientov vytvorila špeciálny edukačný materiál, ktorý im odpovedá na ich najčastejšie otázky. Tiež koordinuje prácu celého multidiscipli­nárneho tímu na svojom pracovisku a vďaka jej organizačným zručnostiam efektívne nakladá so svojim pracovným časom, k čomu vedie aj svojich kolegov,“ uviedla nemocnica.

„Na svojom pracovisku je súčasťou zavádzania inovatívnych vyšetrení a diagnostických postupov, čo môžete vidieť aj na fotkách, ktoré sme nafotili len včera pri realizácii špeciálneho výkonu, o ktorom vás budeme v najbližšej dobe informovať,“ dodala nemocnica, ktorá sestre zagratulovala k získaniu tohto záslužného titulu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Ocenenie "Moja sestra“ získala Mgr. Petra Marčeková
4
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM