Barbara Dallosová Krimi Správy

Veľká akcia policajtov v kraji: Preklepli vyše 300 ľudí, čo hľadali?

Do ulíc Banskobystrického kraja vyrazila viac než stovka mužov zákona. Počas masívnej akcie policajti kontrolovali autá aj osoby...

Ilustračný obrázok k článku Veľká akcia policajtov v kraji: Preklepli vyše 300 ľudí, čo hľadali?
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v Banskobystrickom kraji prebehla pátracia akcia (28.11.), do ktorej sa zapojili okrem policajtov kriminálnej polície aj policajti poriadkovej polície, železničnej polície a dopravnej polície. Spolu tak do terénu vyrazilo 102 mužov zákona.

,,Počas 8 hodín policajti skontrolovali 360 osôb a 122 motorových vozidiel. Z kontrolovaných osôb bolo 19 osôb, ktoré sa nachádzali v pátraní ako hľadané osoby, nezvestné osoby, osoby na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, nenastúpili do výkonu trestu odňatia slobody, alebo sme pátrali po ich pobyte," opisuje výsledky akcie hovorkyňa.

Ako dodáva, počas akcie bolo zistených aj 55 dopravných priestupkov, ktoré boli vyriešené v blokovom konaní. Podľa polície bolo cieľom akcie zvýšiť efektívnosť pátrania po hľadaných osobách. ,,Akcia prebieha každý mesiac a keďže býva úspešná, polícia bude vo vykonávaní takýchto akcií pod názvom „100“ aj naďalej pokračovať," avizuje v mene polície Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM