Jakub Forgács Rôzne Správy

Valentín aj pre "nezamilovaných"? Na Fončorde bude láskavosti na rozdávanie

Kútik Rómea a Júlie, elixír lásky aj hry a tanec. Takýto Valentín len tak nezažijete.

Ilustračný obrázok k článku Valentín aj pre "nezamilovaných"? Na Fončorde bude láskavosti na rozdávanie
28
Galéria
Foto: Silvia Žabková

Už 5. rok chystá dobrovoľnícky tím v Komunitnom centre Fončorda valentínsku slávnosť inak ako je zvykom. Namiesto komerčnej oslavy lásky chcú poukázať na dôležitosť prejavov vnímavosti pre potreby iných v medziľudských a susedských vzťahoch akciou „LÁSKAvosť v komunite 2020“.

Podujatie sa uskutoční v piatok 14. februára 2020 od 15:00 do 19:00 v priestoroch Komunitného centra Fončorda. Ako uvádzajú organizátori, vstup je voľný pre všetkých láskavých ľudí bez rozdielu veku, domáce slané alebo sladké napečené je vítané.

V špeciálnom „menu“ dňa sa môžete tešiť na kútik Rómea a Júlie, elixír lásky aj sladké potešenie. Chýbať nebude ani kreatívna dielňa valentínskych prekvapení, latino tanečný workshop, ani súťaže a hry pre malých aj veľkých.

„Chceme osláviť nielen dôležitosť lásky medzi zaľúbencami osláviť, ale najmä odvodené slovo láskavosť vyskloňovať, pripomenúť si vzájomnú pozornosť medzi všetkými generáciami. Povzbudiť ľudí v drobných skutkoch láskavosti v bežnom živote, zamyslieť sa nad zážitkami spojenými s láskou, podeliť sa o dôkazy priazne a inšpirovať ku konaniu dobra v sídliskovej komunite Fončorda a v našom meste,“ dodávajú organizátori podujatia.

V priloženej fotogalérii nájdete aj zábery z posledného ročníka tohto milého podujatia!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: V Komunitnom centre Fončorda bol Valentín plný láskavosti
28
Galéria
Foto: Silvia Žabková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM