Monika Obrtalová Rôzne

V sobotu začína sezóna aj na Králikoch!

Po štarte sezóny na Donovaloch a mikulášskej lyžovačke na Šachtičkách sa priaznivci lyžovania môžu tešiť na otvorenie ďalšieho strediska. Už túto sobotu si budú môcť návštevníci vychutnať bohatý program na Králikoch. Čakajú na nich súťaže o lístky, l

Lyžiarske stredisko na Králikoch sa posledné roky intenzívne rozvíja. Pred dvoma rokmi pribudol nový vlek typu „kotva“, minulý rok zase potešila lyžiarov 4-sedačková lanovka. Novinky prinesie aj tohtoročná sezóna. „Najvýznamnejšou zmenou je novootvorená reštaurácia s kapacitou 142 miest. Patrí k nej aj terasa, na ktorej sa pohodlne usadí ďalšia stovka návštevníkov,“ hovorí o najviditeľnejšej zmene Marek Muroň z lyžiarskeho strediska na Králikoch. „Okrem novej reštaurácie sa vybudovalo aj ďalšie parkovisko, čím sa značne rozšírila kapacita strediska. Vybudoval sa tiež rezervoár vody, vďaka ktorému sa ešte viac zdokonalilo zasnežovanie a novinkou je aj snowtubingová dráha,“ pokračuje vo vymenúvaní ďalších noviniek Muroň.

Snahou strediska je ponúknuť návštevníkom dostatok kvalitných služieb, aby v ňom ľudia ostávali aj po lyžovačke. „Tomuto cieľu prispôsobíme aj program. Na lyžiarov čakajú rôzne akcie a hudobné zábavy. Okrem toho pre nich máme pripravené aj obedové menu v reštaurácii či nové lehátka na terase, na ktorých v prípade slnečného počasia môžu chytať bronz,“ hovorí Muroň. Vynovené králické stredisko si budú môcť lyžiari prvýkrát vyskúšať už túto sobotu, kedy je pripravené slávnostné otvorenie sezóny. Od 9.00 hod sú pre návštevníkov pripravené rôzne atrakcie, súťaže, diskotéka či predstavovanie noviniek v stredisku. Veľkým lákadlom celého dňa je však aj cena za celodenný lístok, ktorý bude stáť len 50 centov.

gr Foto: kde.sportujeme.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM