Krimi

V priemyselnom areáli na Horehroní prišiel o život 38-ročný živnostník

Nočná práca sa v neskorých nočných hodinách stala ešte v utorok. Živnostníka, 38-ročného muža, zavalil šesťtonový kovový rám.

Ilustračný obrázok k článku V priemyselnom areáli na Horehroní prišiel o život 38-ročný živnostník
Zdroj: noviny.sk

O prípade informovala TV JOJ. Živnostník Marek pracoval v hale strojárskej firmy, počas nočnej z utorka na stredu prevážal ovládačom na žeriav ťažký železný materiál. Šesťtonový stroj sa náhle zrútil a muža privalil. Okolnosti nešťastia vyšetruje polícia v Brezne.

„K zavaleniu 38-ročného muža došlo za doposiaľ nezistených okolností,“ uviedla pre TV JOJ Petra Kovačíková, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

V hale bol v tom čase iba 38-ročný Marek a jeho švagor, ktorého zaúčal do práce. Muž utrpel rozsiahle zranenia, privolaní záchranári mu už pomôcť nedokázali.

Tretí úraz

Policajti už začali trestné stíhanie pre usmrtenie. Tragédia sa stala v areáli Mostární, kde sídli viacero firiem, ktoré sa zaoberajú strojárskou výrobou.

Priestor bol monitorovaný kamerami a polícia má záznamy k dispozícii. Tie by mohli pri vyšetrovaní nešťastia pomôcť. Do prípadu pribrali aj znalca z odboru bezpečnosti a ochrany zdravia v oblasti strojárstva. Za posledné tri mesiace ide už o tretí smrteľný úraz v tomto areáli.

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM