Marcel Páleš Krimi

V meste vyčíňal nočný vykrádač novinových stánkov!

Mladík (26) sa podľa polície opakovane vlámal do novinových stánkov v Banskej Bystrici a spôsobil škodu za stovky eur. Už je však v rukách mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku V meste vyčíňal nočný vykrádač novinových stánkov!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník v Banskej Bystrici obvinil 26-ročného muža z Banskej Bystrice za prečin krádeže. Obvinený je zo štyroch krádeží vlámaním do novinových stánkov v Banskej Bystrici.

„V piatok (5. 4.) v čase okolo 2.00 hodiny sa vlámal do novinového stánku na Rudohorskej ulici, kde spôsobil škodu krádežou a poškodením odhadnutú na 260 eur. Do toho istého stánku sa vlámal aj v nedeľu (7. 4.) okolo 3.00 hodine. V tomto prípade spôsobil škodu za viac ako 1-tisíc eur,“ uviedla hovorkyňa Policajného zboru v Banskej Bystrici Jana Vrbická.

Páchateľ sa ale neuspokojil a v lúpežiach pokračoval. Podľa polície sa potom do novinového stánku na Karpatskej ulici vlámal v utorok (9. 4.) v čase od 2.00 do 4.20 hodiny. Vtedy spôsobil škodu za viac ako 300 eur. A do toho istého stánku sa vlámal aj o týždeň neskôr v utorok (16. 4.) okolo 4.00 hodine. Spôsobil škodu za vyše 60-eur.

„Obvinený bol umiestnený do policajnej cely a poverený príslušník spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ informovala Vrbická.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM