Michal Majer Futbal

V Kremničke slávnostne otvorili športový areál

Tradičný futbalový klub z predmestia Banskej Bystrice ŠK Kremnička dnes slávnostne otvoril svoj športový areál, ktorý sa po niekoľkých rokoch konečne dočkal svojho dokončenia. Treťoligový tím tak oficiálne pokrstil priestory, na ktoré môže byť právom

Rekonštrukcia areálu v blízkosti rýchlostnej cesty trvala niekoľko rokov. Skromne vybavený priestor sa časom rozrástol o tribúnu pre divákov, bufet, moderné detské ihrisko a pred nedávnom pribudla aj klubová reštaurácia a penzión. ŠK Kremnička tak získala kvalitné športové zázemie, ktoré nebude slúžiť len samotným futbalistom, ale priláka na štadión aj divákov.

Do areálu futbalového klubu začali prúdiť prví zvedavci už ráno. Od 9:00 ich začala zvážať kyvadlová doprava z námestia v Kremničke až na ihrisko. Slávnostný deň patril zo začiatku deťom, ktoré sa mohli vyblázniť na detskom ihrisku alebo nafukovacom hrade. Nasledovali zápasy žiakov a starých pánov z Kremničky, po ktorých došlo k samotnému slávnostnému otvoreniu areálu za účasti primátora Ivana Saktora a prezidenta klubu Milana Smäda.

Po oficiálnej časti nasledoval súťažný zápas 3. ligy skupiny stred, v ktorom sa v derby zápase stretli kluby ŠK Kremnička a MFK Banská Bystrica. Okrem športového programu bolo pre návštevníkov pripravené aj dobré jedlo, guláš a hudba v podaní DJ-a Snopka. Podvečer zakončí hlavný program vystúpenie banskobystrickej kapely Mukatado.

gr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM