Jakub Forgács Správy

V bystrickej nemocnici rátajte so zdržaním: Dôležitý oznam pre pacientov

Vo Fakultnej nemocnici F. D. Roosevelta aktuálne platí zákaz návštev na všetkých oddeleniach. Pacienti sa však musia pripraviť aj na ďalšiu nepríjemnosť.

Ilustračný obrázok k článku V bystrickej nemocnici rátajte so zdržaním: Dôležitý oznam pre pacientov
4
Galéria
Zdroj: TASR

Od 1. februára 2020 dochádza vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta k zavádzaniu nového nemocničného informačného systému. Informuje o tom nemocnica na svojom oficiálnom facebookoveom profile.

Ako sa uvádza na stránke, táto zmena sa úzko dotýka všetkých častí nemocnice (lôžkovej časti, ambulancií, laboratórií, RTG a ďalších). „Z tohto dôvodu môže v priebehu pár nasledujúcich dni dôjsť k predĺženiu čakania na vyšetrenie ako aj k predĺženiu samotného vyšetrenia,“ píše nemocnica.

„Vopred sa vám ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu. Naši zamestnanci aj zamestnanci dodávateľa nového informačného systému vyvíjajú všetku snahu, aby došlo k čo najmenším obmedzeniam,“ uvádza sa na stránke.

„Preto si vás dovoľujeme požiadať o trpezlivosť a ústretovosť, ak nám niektoré úkony budú trvať dlhšie ako ste boli zvyknutí. Veríme, že táto zmena prinesie v budúcnosti pozitívne výsledky nie len pre našu nemocnicu, ale najmä pre Vás, našich pacientov,“ dodáva nemocnica.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Bystrická Rooseveltova nemocnica
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM