Jakub Forgács Rôzne

V Bystrici vzniklo unikátne VIDEO. Po hladine Hrona sa preháňal wakeboardista

Tak toto ste ešte určite nevideli! Priamo na Hrone pod Urpínom jazdil wakeboard. Pozrite si jedinečné zábery!

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici vzniklo unikátne VIDEO. Po hladine Hrona sa preháňal wakeboardista
Zdroj: Facebook

Svetlo sveta uzrelo úchvatné dielo, ktoré má na svedomí partia Andrej Dobrík, Jakub Trnka, Dominik Babiak, Erik Kruppa a Marián Strmeň. V Banskej Bystrici natočili jedinečnú upútavku na novú hokejovú sezónu 2016/2017, v ktorej na záberoch vidno wakeboardistu v Hrone aj Barana, baviaceho sa počas Radvanského jarmoku.

„Iniciatíva, natočiť takéto video prišla od Andreja Dobríka, ktorý jazdí na wakeboarde. Bol za nami, či by sme nemali záujem o spoluprácu. Povedal, že má ideu, urobiť video – vtipné upozornenie ľudí na odštartovanie sezóny, aby bol náš štadión čím ďalej plnší,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér klubu HC '05 iClinic Banská Bystrica so slovami, že klub len požičal dresy a barana.

„Z môjho pohľadu je video urobené veľmi profesionálnym spôsobom a s peknou ideou a myslím si, že s ním fanúšikovia budú veľmi spokojní. Je to dobrá pozvánka na novú sezónu Tipsport ligy 2016/2017,“ dodal Béreš.

Oslovili sme aj samotného wakeboardistu, ktorý účinkuje v jedinečnom diele. „Tento nápad som dostal ešte pred prázdninami a veľmi som ho chcel zrealizovať aj napriek tomu, že mi boloveľa krát povedané, že to ni eje možné. Samozrejme som ich chcel presvedčiť (aj samého seba) o opaku,“ povedal Dobrík so slovami, že po troch týždňoch čakania na počasie, natáčania, jedného zlámaného wakeboardu a niekoľkých zranení podľa všetkého dokázal, že sa to predsa dá.

Pozrite si dôkaz – originálne video v našej videogalérii a zábery vo fotogalérii!

Čítajte tiež:

Országh po domácej prehre v predĺžení s Košicami. Bojoval každý jeden hráč na ľade

VIDEO: Úchvatná Kráľova Studňa. Nádhera pri Bystrici zachytená z vtáčej perspektívy

V OBRAZOCH: Keď sa po Hrone preháňa wakeboard
13
Galéria
Zdroj: Facebook
VIDEO: Parádna upútavka pre fanúšikov baranov na novú sezónu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM