Jakub Forgács Správy Samospráva

V Bystrici otvorili veľkokapacitné očkovacie centrum: Kde bude fungovať? FOTO

Prihlasovať na očkovanie sa môžu záujemcovia, ktorí spadajú do kategórií určených ministerstvom v štátnej očkovacej stratégii.

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici otvorili veľkokapacitné očkovacie centrum: Kde bude fungovať? FOTO
8
Galéria
Zdroj: BBSK

Očkovacie centrum Banskobystrického samosprávneho kraja v Banskej Bystrici sa z dočasných priestorov Poliklinika Novamed presťahovalo do budovy bývalého Krajského súdu na Komenského 12 (na Kačici). BBSK o tom informoval na svojej facebookovej stránke.

„Vstup do očkovacieho centra je viditeľne označený a priamo na mieste sú k dispozícii pracovníci, ktorí vás v prípade potreby budú navigovať a vysvetlia vám postup,“ uvádza BBSK s tým, že parkovanie je možné vedľa budovy Gymnázia Andreja Sládkoviča.

„Na očkovanie prosím prichádzajte až po úspešnom zaregistrovaní a potvrdení termínu SMS-správou, prípadne po kontaktovaní call-centrom ako náhradník. Dodržujte čas objednania – vyhnete sa tým dlhému čakaniu a prispejete k plynulosti očkovania,“ upozorňuje BBSK.

Prihlasovať na očkovanie sa môžu záujemcovia, ktorí spadajú do kategórií určených ministerstvom v štátnej očkovacej stratégii. Ako dodáva BBSK, všetci, ktorí majú o očkovanie záujem, no nepodarilo sa im prihlásiť na riadny termín, môžu využiť nový systém náhradníkov, ktorý pripravil BBSK.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj zábery očkovacieho centra, ktoré nedávno otvorili v Brezne!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

V OBRAZOCH: V Bystrici otvorili veľkokapacitné očkovacie centrum
8
Galéria
Zdroj: BBSK
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM