Monika Földešiová Tlačové správy

Usmievajte sa a VYHRAJTE! Nové Orbit Bubblemint sú plné prekvapujúcich chutí

Naučte sa usmievať s vašimi obľúbenými Orbit žuvačky, teraz s novou príchuťou v podobe ružovej Orbit Bubblemint. Špecifická chuť prekvapí vaše chuťové poháriky, vďaka netradičnej kombinácii sladkého ovocia a chladivej mäty rozjasní vašu tvár v širokom úsmeve. Zapojte sa do súťaže!

Ilustračný obrázok k článku Usmievajte sa a VYHRAJTE! Nové Orbit Bubblemint sú plné prekvapujúcich chutí
Zdroj: Dnes24.sk

Značka žuvačiek Orbit rada prekvapuje spotrebiteľov novými možnosťami a príchuťami. Najhorúcejšou novinkou je špeciálna príchuť Orbit Bubblemint, ktorú si obľúbi každý priaznivec dobrej nálady. Orbit Bubblemint, pripomínajúce detstvo, sa vyznačujú netradičným spojením ovocnej chute s chladivou mätou, bez ktorého sa vaše chuťové bunky po ochutnaní už nezaobídu.

„Nový rad Orbit Bubblemint sa od ďalších produktov z nášho portfólia líši hlavne netradičným spojením typickej žuvačkovej chuti ovocia v kombinácii so sviežou mätou. Veríme, že prekvapujúci efekt žuvačiek Orbit Bubblemint si obľúbia ľudia všetkých vekových kategórií a sme radi, že môžeme touto novinkou odmeniť našich verných spotrebiteľov,“ hovorí brand manažérka značky Orbit Jana Přerostová.

Žuvačky Orbit Bubblemint sú k dostaniu od februára v bežnej maloobchodnej sieti za odporúčanú cenu 0,49 eura. Balíček spoznáte podľa ružového obalu, obsahujúceho desať kusov dražé žuvačiek.

SÚŤAŽ

Zapojte sa do súťaže na našom portáli a vyhrajte zaujímavé balíky cien. Tie obsahujú obracačku s otvormi, naberačku a lyžicu značky Tescoma a k tomu žuvačky Orbit Bubblemint.

Súťažná otázka: Akú farbu má obal nových žuvačiek Orbit Bubblemint?

Odpovede posielajte najneskôr do piatka 21. marca na mail sutaz@global24.sk.
NEZABUDNITE napísať vaše celé meno a kontaktné údaje.

Usmievajte sa a VYHRAJTE! Nové Orbit Bubblemint sú plné prekvapujúcich chutí
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM