Krimi

Unikajúci vodič namieril auto rovno na policajta: Pri naháňačke zazneli výstrely!

V uliciach Banskej Bystrice bolo poriadne rušno. Policajti sa pokúšali zastaviť unikajúce auto. Museli použiť služobné zbrane.

Ilustračný obrázok k článku Unikajúci vodič namieril auto rovno na policajta: Pri naháňačke zazneli výstrely!
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Banskobystrickí policajti sa v pondelok krátko pred 13.00 priamo v Banskej Bystrici pokúšali zastaviť osobné auto. Vodič však na výzvu nereagoval. Dal sa na útek.

Do prenasledovania unikajúceho auta sa zapojila aj ďalšia hliadka obvodného oddelenia Banská Bystrica – Východ. V časti Jakub sa do cesty autu dokonca postavila dopravná hliadka.

„Vodič namiesto toho aby zastavil, zvýšil rýchlosť a namieril auto priamo na zastavujúceho policajta. Ten v poslednej chvíli dokázal tesne pred autom odskočiť a obaja členovia hliadky použili služobnú zbraň," informuje polícia.

Unikajúce auto sa napokon podarilo zastaviť. V rukách polície skončila dvojica mužov vo veku 38 a 39 rokov.

Aktuálne zo Slovenska

39-ročný vodič si poriadne zavaril. Podľa policajných informácií šoféroval napriek tomu, že vedenie auta mal právoplatným rozhodnutím zakázané.

Obaja muži putovali za mreže.

„Pri procesných úkonoch boli zaistené aj podozrivé látky a predmety, ktoré môžu mať súvis s drogovou trestnou činnosťou. V uvedenom prípade bolo začaté trestné stíhanie za zločin útoku na verejného činiteľa, ako aj prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a drogovú trestnú činnosť. 39-ročnému mužovi bolo v súvislosti s týmto prípadom vznesené obvinenie a bude spracovaný návrh na jeho väzobné stíhanie. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje," dodáva Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

VYNIKAJÚCA SPOLUPRÁCA BANSKOBYSTRICKÝCH POLICAJTOV! 👍 ZADRŽALI UNIKAJÚCEHO VODIČA, PRI NAHÁŇAČKE ZAZNELI VÝSTRELY! V...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, June 16, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM