Jakub Forgács Správy

Trh šikovných rúk sa vracia pod Urpín: Kedy opäť nakúpite ručne vyrábané vecičky priamo od tvorcov?

Jedinečný Trh šikovných rúk a tvorivej mysle sa v Banskej Bystrici vždy teší veľkému záujmu Bystričanov i ľudí zo širokého okolia. Teraz vám opäť ponúkne ručne vyrábané darčeky a tvorivé dielne, v ktorých si ich výrobu budete môcť aj sami vyskúšať.

Ilustračný obrázok k článku Trh šikovných rúk sa vracia pod Urpín: Kedy opäť nakúpite ručne vyrábané vecičky priamo od tvorcov?
Foto: Katarína Oravská

V Záhrade – Centre nezávislej kultúry sa v sobotu opäť uskutoční Trh šikovných rúk a tvorivej mysle. Prebiehať bude od 10:00 do 20:00 v interiéri Záhrady v Beniczkého pasáži, kde nájdete originálne výrobky priamo od ich tvorcov a tvorivé dielničky. Kúpiť si tam budete môcť dizajnové vecičky, domáce výrobky, ale aj iné „čačky a mačky“. Večer uvidíte tiež produkcie Gemini Monsters Jam a Kyklos Galaktikos.

Zámerom trhu je umožniť malovýrobcom predaj svojich vlastnoručne vyrobených produktov, a tiež ponúknuť kupujúcim rozmanité originálne produkty domácich výrobcov za prijateľné ceny nezvýšené o sprostredko­vateľskú obchodnú maržu. Cieľom však nie je len obchod, ale najmä bezprostredná, srdečná komunikácia a socializácia, ako aj výmena skúseností ohľadom domácej výroby všetkého možného aj nemožného.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM