Jakub Forgács Krimi

Tragédia na parkovisku: Mladú ženu (†23) auto pritlačilo o stenu hotela

Chvíle hrôzy na parkovisku pred hotelom. Podľa polície sa auto dalo z neznámych príčin do pohybu a pritlačilo mladú ženu (†23) o stenu hotela.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na parkovisku: Mladú ženu (†23) auto pritlačilo o stenu hotela
Zdroj: TASR

„K nešťastiu došlo v noci na dnes, krátko pred polnocou na Švermovej ulici v Banskej Bystrici. Na parkovisku hotela tu za doposiaľ presne neobjasnených príčin došlo k usmrteniu ženy (†23),“ informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„V čase, keď sa mladá žena nachádzala medzi ľavými prednými dverami a interiérom vozidla sa vozidlo z doposiaľ presne neznámeho dôvodu dalo do pohybu,“ uviedla hovorkyňa so slovami, že auto následne narazilo ľavými prednými dverami do steny hotela.

Ako ďalej uviedla, mladá žena zostala zakliesnená medzi stenou hotela a vozidlom. „Pri nešťastí utrpela zranenia, ktorým aj napriek snahe záchranárov na mieste podľahla. V súvislosti s nešťastím už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ povedala Kováčiková. Ako dodala, do vyšetrovania už boli prizvaní aj znalci z odboru dopravy a tiež z odboru súdneho lekárstva.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM