Monika Obrtalová Krimi

Tragédia - chlapec sa utopil v nádrži s vodou

V utorok 5. júla podvečer došlo v areáli bývalého cukrovaru v Rimavskej Sobote k tragédii. Na podnet otca, ktorý nahlásil zmiznutie svojho 11-ročného syna boli na miesto vyslané záchranné zložky. Tie na hladine jednej z vodných nádrži objavili chlapc

„Policajné operačné stredisko prijalo v utorok 5. júla podvečer od hasičov správu o tom, že boli spolu s potápačmi z Rimavskej Soboty vyslaní do areálu bývalého cukrovaru na výjazd. Bolo im nahlásené zmiznutie 11-ročného chlapca, ktorý tu bol spolu so svojim otcom. Na miesto boli teda okamžite vyslané všetky potrebné zložky,“ opisuje priebeh zásahu policajných a záchranných zložiek hovorkyňa KRPZ Banská Bystrica Petra Vašková.

Na hladine jednej z nádrží s vodou, ktoré sa tu nachádzajú bola nájdená chlapcova čiapka a preto bolo podozrenie, že dieťa spadlo do tejto nádrže. Miesto prehľadali potápači, ktorí 11-ročného Zoltána našli pod hladinou bez známok života. Lekár, ktorý bol na mieste, už chlapcovi nedokázal pomôcť. Bližšie okolnosti, za ktorých k tejto tragédii došlo vyšetruje polícia. V súvislosti s prípadom už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica Foto:SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM