Michal Majer Rôzne

Toto tu ešte nebolo!

Internetový portál bystrica24 spúšťa novú zaujímavú súťaž - Tipovačku! Ste hráčom alebo fanúšikom mestských líg malého futbalu alebo hokejbalu? Chcete sa so svojim obľúbeným športom zabaviť aj inokedy ako len cez víkend? Tipujte ako skončia zápasy ak

Zapojenie sa do Tipovačky je veľmi jednoduché. Stačí sa zaregistrovať na stránke www.bystrica24.sk pod svojim užívateľským menom, s ktorým budete zároveň súťažiť a môžete začať! Tipovačka nepracuje s kurzami ako je to v prípade bežných stávkových kancelárií. Tipujete úplne zdarma prostredníctvom internetu a za správne tipy získavate body.

Na stránke www.bystrica24.sk si v sekcii „Tipovačka“ môžete zvoliť ligu, ktorú chcete tipovať. Chcete súťažiť len v jednej lige, dvoch, alebo hneď všetkých? Rozhodnutie je len na vás! Tipovanie vo viacerých ligách však zvýši vašu šancu na výhru aspoň v jednej z nich.

Samotné tipnutie si zápasov je jednoduché. V aktuálnej ponuke zápasov si zvoľte ligu, ktorú chcete tipovať. Následne môžete zvoliť, či zápasy skončia víťazstvom domáceho, hosťujúceho tímu, alebo remízou. V prípade hokejbalu sa však tipuje len celkový víťaz zápasu – tzn. buď 1 alebo 2. Okrem bežného určovania záverečného stavu si skúste tipnúť aj konečný výsledok a získajte tak ďalšie bonusové body!

Víťazi Tipovačky yískajú zaujímavé ceny. Aké, čoskoro zverejníme. Okrem toho sa každý týždeň bude hrať o ceny stávkovej kancelárie DoxxBet. Takže neváhajte, registrujte sa, tipujte a vyhrajte!

gr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM