Jakub Forgács Krimi

Totálne na mol a ešte aj TOTO? Bystričan si svojou jazdou poriadne zavaril

Vodič podľa slov polície vošiel do križovatky dosť chaotickým spôsobom a jazdou obmedzoval ostatných vodičov. Z tohto dôvodu ho zastavila policajná hliadka

Ilustračný obrázok k článku Totálne na mol a ešte aj TOTO? Bystričan si svojou jazdou poriadne zavaril
1
Galéria
Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

Polícia v Banskej Bystrici obvinila 46-ročného muža z Banskej Bystrice z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informovali o tom krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

„V utorok o 15:45, obvinený viedol vozidlo Audi A6, ktoré sa napájalo na cestu I/66 v smere od Slovenskej Ľupče na Banskú Bystricu. Vodič vošiel do križovatky dosť chaotickým spôsobom a jazdou obmedzoval ostatných vodičov. Z tohto dôvodu ho zastavila policajná hliadka zo Slovenskej Ľupče,“ píšu muži zákona.

„Vyzvali ho, aby sa podrobil dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 3,08 promile alkoholu. Vykonal aj opakované dychové skúšky a pri jednej z nich nafúkal až 3,21 promile. Pri kontrole policajti zistili, že nemá ani doklady od vozidla, nakoľko od mája 2016 má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 5 rokov,“ spomenuli policajti.

Ako dodali, obvinený v takomto stave jazdil v čase, keď je na cestách najviac áut. Ktovie ako by to dopadlo, kedy mu v ďalšej jazde nezabránili policajti.

Foto: ilustračné

Bystričan bol riadne opitý a jazdil v zákaze šoférovať
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM