Jaroslav Dodok Od Vás

TOP 20 vianočných a novoročných smsiek, ktoré je dobré mať v archíve

Nenašli ste doma žiadne originálne vianočné smsky a ani internet vám nič nové neponúka? Pripravili sme pre vás hneď niekoľko krátkych vianočných prianí, s ktorými svoju rodinu či priateľov určite potešíte.

Morka, kačka, hus aj kura, na Vianoce ťažká kúra. Pivko, vínko, slivovička, hneď je dobrá náladička. V novom roku šťastne žiť a zdravie si ochrániť. Veselé vianoce a šťastný nový rok praje …

Nad Betlehemom jasná hviezda, to prekrásne znamenie, príchod Svetla, lásky, šťastia, nositeľa nádeje. Krásne Vianoce a šťastný nový rok ti praje …

Všade znie ozvena Vianočného ticha, odniekiaľ z tmy mráz do okien dýcha. Sviečka i prskavka v našich očiach žiari. Prišiel čas obrátiť list v starom kalendári. Krásne Vianoce a šťastný Nový Rok!

Tým najkrajším darčekom k Vianociam nie je nič, čo sa zlatom leskne. Je to ale úsmev, láska a pohladenie. Prajem vám…

Na Vianoce darov veľa, kapríka, čo kosti nemá. Potom dobrú pijatiku, po nej sex a erotiku. Na Silvestra fľašu stocku, všetko dobré v Novom roku.

Krásne sviatky vianočné, veselé cesty polnočné, pod stromčekom veľký dar, na silvester pekný bál, na tom bále ľahký krok, potom šťastný Nový rok.

Už sa blížia Vianoce, ten čas rýchlo letí. Na stromčeku sviečky svietia, šťastím žiaria deti. Starý rok už odchádza a nový ide za nim, nech Ti len radosť prináša, to je mojim prianím.

Kde sa vzal tu sa vzal, snehuliak tu ráno stál. Priniesol ním balíčky, pre veľkých aj maličkých. Stromček sa už ligoce, prajem ti šťastné Vianoce.

Až ta studený pot po tele zamrazí a žeravá petarda ruku Ti popáli a budeš počuť svätých okolo sa smiať,tak bude neskoro šťastie Ti priať! Preto zavčasu PF 2013.

Nech pohoda u vás vládne a bohatstvo si s vami sadne ku stolu deň každý, odteraz už navždy.

Mieril si vraj ešte vyššie, až si do dôchodku prišiel. Uži si ho s chuťou veľkou, pekne v papučkách pred telkou.

Kým si mladý rob len to, čo ťa baví a po celý Vianočný čas, užívaj si počítač.

Druhý dych a auto nové, plný účet, bazén v dome. Lásku v srdci, šťastný smiech, prajem ti meno dnes.

Vezmi dnes sviečku do dlaní, zašepkaj tisíc želaní, pozri sa hore do neba, svieti tam hviezda pre teba. V jej svetle svet sa ligoce, prajem vám krásne Vianoce.

Cingi lingi, bum, zaznel zlatý zvon. Čo Ježiško nadelí, šepkajú si anjeli. Všetko najlepšie k prežitiu vianočných sviatkov želá …

Rozfúkal sa severák, roztrhol nad nami mrak. Zamrzli mu slzičky, vločky sype na kríčky. Jedna malá slzička spadla aj mne na líčka.

Hromadu darčekov čo srdce pohladia, rodinu a priateľov čo nikdy nezradia, k bohatstvu krôčik a ku šťastiu krok, nádherné Vianoce a šťastný Nový rok praje

Nech Vám radosť žiari z očí celučičký rok a nech šťastie sprevádza každý deň Váš krok.

Končí sa zas ďalší rôčik, do nového je len krôčik. Vianoce Vám prajem šťastné, od Ježiška dary krásne. K tomu šťastia do balíčka, hodne zdravia a šťastíčka.

Vianoce sú preč a my sa tešíme, veď sa blíži Silvester, čo s tým spravíme? Bude biely sneh a či hnedá blať, Nám je to jedno, budeme slopať!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM