Jakub Forgács Rôzne Správy

TIP na rodinný výlet v srdci Slovenska: Odmení vás RELAXOM na hojdačke, VIDEO a FOTO

Chcete zažiť dobrodružstvo v skalách, pristaviť sa pri Strome lásky a užiť si pokoj jazera v údolí? Stačí sa vybrať na Suchý vrch, kde leží aj ďalšie zaujímavé miesto.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Suchý vrch nad Banskou Bystricou je obľúbeným miestom výletov nielen pre miestnych. Návštevníkov lákajú výhľady, ale aj Pony farma, odkiaľ sa dá vybrať na ďalšie turisticky atraktívne miesta v okolí.

Pokiaľ vyjdete alebo sa autom vyveziete k spomínanej Pony farme, máte na dosah niekoľko zaujímavých miest. Vybrať sa môžete na skalnú vyhliadku, kam sa dostanete rebríkmi a užijete si tak malý „Slovenský raj“ v srdci Slovenska. Vaša túra tu však skončiť nemusí a pokračovať môžete k neďalekému Stromu lásky s príbehmi záľúbencov či k jazeru, ktoré miestni nazývajú Mútne.

Ani mnohí Bystričania však nevedia o ďalšej atrakcii, ktorú nájdete práve neďaleko spomínaného Stromu lásky. Na Holom vŕšku (GPS: 48.7265547N, 19.0507031E), ktorý sa nachádza pár sto metrov obďaleč, narazíte na posedenie s ohniskom a hojdačku, odkiaľ sa viete kochať výhľadmi nielen na Suchý vrch, ale aj vzdialenú Banskú Bystricu.

Práve zábery z hojdačky si môžete pozrieť na priloženom videu a vo fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Hojdačka s posedením na Suchom vrchu
6
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM