Monika Földešiová Tlačové správy

Tip na knihu: Príbehy plné erotických fantázií pokračujú

Milovníčky šteklivých príbehov sa majú na čo tešiť. Vychádza druhý diel celosvetovo úspešnej erotickej série, o ktorej americkí kritici tvrdia, že sa v nej mieša Päťdesiat odtieňov sivej a Základný inštinkt. A tá vám predsa nesmie chýbať ;)

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Príbehy plné erotických fantázií pokračujú
Zdroj: Webnoviny.sk

V prvej časti Keby som bola tebou nájde mladá učiteľka Sara denník akejsi Rebeccy. Neodolá, nakukne doň a nájde v ňom šteklivé opisy ľúbostnej aféry s neznámym mužom. Začne po Rebecce pátrať…v druhej časti Sama sebou sa posúvame ďalej.

Mladá učiteľka Sara sa krok za krokom približuje k odpovedi na otázku, čo sa s stalo s tajomnou Rebeccou. Jej život je o čosi zaujímavejší ako pokojná kariéra učiteľky, ktorou bola predtým, ale tiež nebezpečnejší a až príliš sa začína podobať na príbeh Rebeccy z nájdeného denníka. A ten je v očiach Sary čoraz zlovestnejší a znepokojivý. Sara stále pátra po záhadnej Rebecce, autorke tajomných erotických denníkov, ktoré ju uchvátili, ale i vystrašili. Mučivo túži uspokojiť požiadavky nového šéfa a čoraz väčšmi sa zamotáva do vášnivého zväzku s búrlivým a charizmatickým umelcom Chrisom Meritom.

Teraz však Sara musí čeliť aj minulosti a tá ju prenasleduje rovnako neúnavne ako Rebeccin rukopis. Zakotví v bezpečnom náručí milovaného muža a prezradí mu svoje najintímnejšie tajomstvá. Jej najstrašnejšie predstavy sa stanú skutočnosťou. Nie je však pocit bezpečia len ilúziou? Možno sa všetko obráti naruby, keď konečne vyjde na povrch pravda o Rebecce.

Sama sebou je vzrušujúci príbeh od prvých strán. Autorka veľmi rafinovane podsúva čitateľom napätie, prekvapenia i odhalenia, takže vám nezostáva nič iné, len čítať ďalej, aby ste sa dopátrali k odpovedi na neodbytnú otázku: ako to je s Rebeccou a jej denníkom? A táto otázka vás bude zožierať ešte poriadne dlho…

Tip na knihu: Dynamický, plný akcie a napínavý Zoznam smrti

Je to profesionálny terorista, ktorý úspešne fanatizuje mladých moslimov v zahraničí a podnecuje ich k zabíjaniu. Volajú ho Kazateľ a je mimoriadne nebezpečný. Tentoraz má však smolu, keď sa jednou z obetí stane generál námornej pechoty vo výslužbe, ktorého syn je najskúsenejším lovcom ľudí v TOSA.

TOSA je úrad so suchopárnym názvom Servisný úsek technických operácií, no jeho jedinou úlohou je vystopovať, nájsť a zlikvidovať osoby, ktoré predstavujú takú hrozbu pre Spojené štáty, že sa dostali na krátky dokument známy ako zoznam smrti. Teraz na ZOZNAM SMRTI pribudlo nové meno.

Syn zavraždeného generála zasvätí dolapeniu teroristu šesť rokov života. Netuší, ako sa jeho cieľ volá, ako vyzerá, kde býva. Uvedomuje si, že ho nová úloha zavedie na miesta, kde prežije iba málokto. Lenže Kazateľ do nej zatiahol jeho rodinu. Lov sa začína.

Dynamický, plný akcie a napínavý – Zoznam smrti je triler, na aké sme u Fredericka Forsytha zvyknutí. Forsyth položil svojím bestsellerom Šakal základy moderného dynamického trileru s ľahko uveriteľným prostredím a exkluzívnymi informáciami získanými z vlastnej skúsenosti. Podobne je to aj v najnovšom trileri Zoznam smrti.

Forsyth je americký novinár a spisovateľ. Ako šestnásťročný odišiel do Španielska, kde sa živil ako toreador. O tri roky neskôr v Anglicku vstúpil do armády a stal sa najmladším pilotom Britského kráľovského letectva. Pracoval pre BBC a agentúru Reuters, kde zbieral skúsenosti, ktoré potom využil vo svojich špionážnych románoch.

Začítajte sa do špionážneho trileru Zoznam smrti.

Tip na knihu: Príbehy plné erotických fantázií pokračujú
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM