Tlačové správy

Tip na Darček: Vyskúšajte balijskú masáž pre páry!

Vianoce sú za dverami a vy rozmýšľate, čím potešiť svojho partnera? Zároveň by ste si však radi dopriali potešenie z darčeka spolu s ním? Máme pre Vás riešenie. Vyskúšajte párovú masáž. Unikátny darček môžete zakúpiť v Little Bali vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Tip na Darček: Vyskúšajte balijskú masáž pre páry!
9
Galéria

Thajská a Bali masáž nie je to isté

Veľa ľudí už má skúsenosti s "východnými“ masážami, populárna je thajská masáž. Tá používa skôr tlakové techniky. Masérky často zapájajú lakte či kolená a jej súčasťou je aj "stúpanie“ po klientovi, ktorý leží oblečený. Pri Bali masáži sú používané jemné ťahy dlaňami, strečing alebo sekanie (perkusie) za použitia vonných olejov. Všetko pre pocit pohody a oddychu, stimuláciu lymfatického systému a krvného obehu, ale hlavne pre rozprúdenie energie (,,qi“) v tele. Tradičné podanie tejto masáže má až hlbokú terapeutickú liečebnú silu. Pri masírovaní ležíte na špeciálnom masérskom stole nahí, prikrytí plachtou na miestach, ktoré sa nemasírujú. Aký je ešte rozdiel medzi thajskou a Bali masážou?

Prečo presvedčiť partnera nech ide na masáž s vami?

• Balijská masáž pre páry prebieha súbežne, partneri ležia na stoloch vedľa seba a pri tónoch relaxačnej hudby si užívajú prítomnosť jeden druhého. Posilňuje sa ich intimita a hlbšie spojenie, podporuje sa pocit jednoty či harmónie.
• Akákoľvek masáž znižuje hladinu stresového hormónu kortizolu. Preto partneri po návšteve bývajú uvoľnení, problémy zahodia "za hlavu“ a majú lepšiu náladu.
Starať sa o seba je dôležité, lebo aj to vplýva na kvalitu vzťahu. Akonáhle jeden z partnerov pociťuje bolesti na tele, môže to ovplyvniť aj správanie sa jeden voči druhému. Okrem zbavenia sa stresu a napätia vám masáž pomôže na rôzne zdravotné problémy, či už žalúdočné, migrény, svalové napätie, bolesti kĺbov a iné ochorenia. Pozitívne ovplyvňuje aj dobrý spánok.
• Výskumy skúmajú aj faktory ovplyvňujúce vzťahy a čo vplýva na ich trvanie a šťastie v páre. Spoločný voľný čas treba tráviť tak, aby program oboch bavil či napĺňal. Stačí aspoň jedna spoločná aktivita, tak prečo nie práve párová masáž?
• Nuda a stereotyp "zabíja“ vzťah. To môže nastať, ak partneri nabehnú do "kolotoča“ starostlivosti o deti. Viete sa pred nimi "ukryť“ práve na tomto mieste a vychutnať si ticho a príjemné pocity. Zaslúžite si to.

Balijská masáž je celotelová, holistická liečba, ktorá vám pomôže cítiť sa nabití energiou. Ak na ňu zájdete spoločne s partnerom, okrem zdravotných a mentálnych benefitov, posilní "puto“ medzi vami a budete mať na čo spomínať.

Ak ste v párovej masáži našli ideálny darček aj pre rodičov, kamarátov či známych – zavolajte alebo zájdite na recepciu do "Little Bali“ vo Zvolene a kúpte darčekový poukaz, za ktorý vám budú nesmierne vďační. A po dobrej masáži, sa môžete ako čerešnička na torte výborne najesť v Bali Bistro. Tešíme sa na vás!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Little Bali
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM