Jakub Forgács Hokej

Tím UMB skončil púť za titulom. Pre hokejovú Bystricu získal cenný bronz!

Za výkony, ktoré predvádzali na ľade, sa rozhodne nemusia hanbiť. Hráči UMB sa v Európskej univerzitnej hokejovej lige opäť ukázali vo výbornom svetle. Svedčí o tom aj ich výsledok...

Ilustračný obrázok k článku Tím UMB skončil púť za titulom. Pre hokejovú Bystricu získal cenný bronz!
Zdroj: UMB

Hokejový tím Univerzity Mateja Bela, ktorý je súčasťou Európskej univerzitnej hokejovej ligu (EUHL) skončil svoju púť za titulom Sekeras trophy v semifinále. V rámci EUHL sa však už o tretie miesto nesúťaží, ale určuje ho pre nepostupujúcich semifinalistov pozícia v tabuľke po základnej časti.

Zápas UK Praha s tímom z Noweho Targu zaručil UMB aj tento rok medailovú pozíciu. Kým minulý rok po finálových zápasoch hráči UMB obsadili celkové 2. miesto v sezóne EUHL, tento rok si pripisujú 3. miesto a bronzové medaile. V rámci dvojročného pôsobenia UMB v EUHL je úžasný výkon oba roky obsadiť stupienok víťazov, pričom každým rokom je súťaž náročnejšia a nevyspytateľnejšia.

Celkové poradie sezóny 2015/2016 od 3. miesta je už dané. Kto bude ale víťazom, je ešte otázne. Finálové zápasy medzi UK Praha a Paneuropa Kings sa začínajú už v utorok 12. apríla.

O tom, že Banská Bystrica je skutočné hokejové mesto, svedčia napokon aj úspechy klubu HC’05, ktorého juniori tiež obsadili 3. miesto a muži hrajú o titul.

Čítajte tiež:

Predajca zverejnil oznam o finále Zvolena s Bystricou: Chyba alebo už s Nitrou v boji o titul nerátali?

Bystričanov podržali brankár aj produktívny Tománek: Do finále idú s jasným cieľom!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM