Rastislav Búgel Rôzne

Tesco v Bystrici končí s nonstop predajom: V TÝCHTO časoch budeme nakupovať po novom!

Sieť obchodných domov, hypermarketov a supermaketov Tesco prišla so zmenami. Dotknú sa aj predajne v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tesco v Bystrici končí s nonstop predajom: V TÝCHTO časoch budeme nakupovať po novom!

Sieť obchodov Tesco Stores SR ruší nonstop predaj vo viacerých prevádzkach. Ako informuje Katarina Kadašiová z Tesco Stores SR, nonstop otváracie hodiny zmenili už 1.novembra na niekoľkých vybraných predajniach. “Urobili sme to preto, aby sme sa mohli viac zamerať na poskytovanie služieb zákazníkom počas hodín, kedy skutočne chcú nakupovať a aby sme rozumne investovali naše zdroje do služieb zákazníkom tam, kde je to najviac potrebné,“ informuje Katarina Kadašiová.

Zmeny v otváracích hodinách tak sieť predajní pripravila aj pre svoje ďalšie prevádzky. “Po vyhodnotení spätnej väzby od zákazníkov sme sa rozhodli k podobnej úprave pristúpiť aj na 7 ďalších obchodoch, kde namiesto non-stop otváracích hodín budeme pre zákazníkov od 1.3. k dispozícii od 6:00 do 24:00 hod,“ informuje Katarina Kadašiová z Tesco Stores SR.

Zmena sa tak, podľa nej, dotkne aj hypermarketu Tesco Banská Bystrica.

Okrem banskobystrickej predajne však nonstop otváracie hodiny končia končia podľa Kadašiovej, aj v hypermarkete Košice-Trolejbusová, hypermarkete Prešov, hypermarkete Žilina, hypermarkete Nitra, hypermarkete Trnava a hypermarkete Bratislava-Lamač.

Nezmenená otváracia doba hypermarketov Tesco tak napokon ostane len v prevádzkach v Petržalke a Zlatých pieskoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM