Jakub Forgács Rôzne Správy

Takýto vianočný darček poteší aj pomôže: V Bystrici prebehne charitatívna BURZA

Hľadáte vianočný darček pre blízkych? Onedlho budete môcť získať parádne športové tričká za symbolické ceny. Vďaka ich kúpe môžete potešiť malých onkologických pacientov.

Ilustračný obrázok k článku Takýto vianočný darček poteší aj pomôže: V Bystrici prebehne charitatívna BURZA
Zdroj: Marathon BB Tour

Pre všetkých, ktorí si chcú urobiť na Vianoce drobnú radosť a svojim nákupom potešiť najmenších onkologických pacientov v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici organizuje Marathon BB Tour dvojdňovú charitatívnu burzu.

Za pár eur

„V ponuke sú bez ladu a skladu tričká z našich podujatí z celej uplynulej dekády. Vyberáte si sami a nájdete tu aj skutočné raritky,“ píšu organizátori vianočnej burzy.

Všetko bude za jednotnú cenu – 3 eur/kus.

Stačí prísť v pondelok (20.12.) alebo utorok (21.12.) od 16.00 do 19.00 hod. do kancelárie na Internátnu 24 v Banskej Bystrici (budova Astra, prízemie). „Nebojte sa, všetko sa odohrá v exteriéri. Zavolajte aj priateľov a známych,“ vyzývajú organizátori.

Na rozprávkovú knihu

„Celý výťažok z burzy pôjde na pokrytie nákladov na výrobu rozprávkovej knihy, ktorej príbehy sme napísali spolu s detskými účastníkmi podujatia Dobrodružstvo s Rozprávkami 2019,“ dodáva Marathon BB Tour s tým, že ambíciou je získať prostriedky na tlač 50 kusov kníh pre detskú onkológiu, ktoré sa už vyrábajú a v priebehu sviatkov potešia malých adresátov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM