Jakub Forgács Správy

Takto ŽÚRUJÚ primátori: Novozvolené hlavy miest si našli čas na prácu aj zábavu

Štvorica primátorov využila príležitosť na výmenu informácií a predstavenie rozvojových zámerov miest v nasledujúcom období. Kde sa spolu zabavili?

Ilustračný obrázok k článku Takto ŽÚRUJÚ primátori: Novozvolené hlavy miest si našli čas na prácu aj zábavu
9
Galéria

Banskobystrický primátor Ján Nosko zverejnil na sociálnej sieti fotku s trojicou kolegov. Spoločnosť mu robili novozvolení primátori: Tomáš Abel z Brezna, Vladimír Maňka zo Zvolena a Dalibor Surkoš z Veľkého Krtíša.

Práca aj zábava

„Spolupráca susediacich miest je pre náš región kľúčová. Aj preto som sa rozhodol pozvať na sobotňajší koncert, ktorý sa uskutočnil na našom zimnom štadióne, niekoľko svojich priateľov – novozvolených primátorov z okolitých miest,“ napísal Nosko.

Aj keď sa im koncert páčil, večer spolu s kolegami zo Zvolena, Brezna a Veľkého Krtíša trávili aj pracovne. „Využili sme príležitosť na výmenu informácií a predstavenie rozvojových zámerov našich miest v nasledujúcom období,“ spomenul primátor.

„Som presvedčený, že intenzívnou komunikáciou a vzájomnou koordináciou aktivít dokážeme zabezpečiť nielen rozvoj jednotlivých samospráv, ale aj celého regiónu. Ako primátor krajského mesta pokladám za svoju povinnosť podporovať a rozvíjať spoluprácu so všetkými partnermi. Už dnes je jasné, že po posledných komunálnych voľbách sa budeme môcť naďalej opierať aj o naše úprimné priateľské vzťahy,“ dodal na záver Nosko.

Zábery zo spomínaného koncertu nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

90s MEGA SHOW v Banskej Bystrici
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM