Jakub Forgács Kultúra Správy

Tak tomu sa povie parádna REKLAMA: KRÁSY Bystrice obdivujú aj v zahraničí, FOTO

Autorom unikátnych záberov je Banskobystričan Vladimír Letrík, ktorý sa fotografovaniu začal venovať krátko pred ukončením základnej školy.

Ilustračný obrázok k článku Tak tomu sa povie parádna REKLAMA: KRÁSY Bystrice obdivujú aj v zahraničí, FOTO
5
Galéria

Pred piatimi rokmi začala spolupráca banskobystrických a královohradeckých seniorov, ktorá pokračuje doteraz. Ide nielen o vzájomné stretávanie sa, ale aj o organizovanie podujatí. Samospráva o tom informuje na sociálnej sieti.

Slovenské kroje

Jedno z nich sa uskutočnilo v Turistickom informačnom centrum Hradec Králové, kde sprístupnili vernisáž výstavy digitálnych fotografií s názvom Slovenské kroje a mesto Banská Bystrica.

„Autorom snímok je Banskobystričan Vladimír Letrík, ktorý sa fotografovaniu začal venovať krátko pred ukončením základnej školy. Svojmu koníčku, za ktorý získal viaceré ocenenia, zostal dodnes verný,“ píše samospráva.

Výstava bude sprístupnená počas celého októbra, ktorý je Mesiacom úcty k starším. „Na jej otvorení sa zúčastnili aj naši skôr narodení obyvatelia z denných centier, ktorí sú na návšteve v Hradec Králové a už dnes popoludní budú prítomní aj na oslavách sviatku seniorov,“ dodalo mesto.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Krásy Banskej Bystrice vystavujú v partnerskom meste
5
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM