Martin Károly Rôzne

Súťažte s Vodným Rajom Vyhne!

Po úspešnej letnej sezóne začína Vodný Raj Vyhne s novými akciami, ktoré určite spríjemnia dlhé zimné večery. Pripravené sú nové atraktívne masáže, sauny či výplavový bazén, ale aj súťaž s naším portálom o 15 vstupov v hodnote 150 €!

Vodný raj Vyhne je miesto, kde počas celého roka nájdete príjemný relax, harmóniu a pohodu. Bez ohľadu na počasie, či ročné obdobie je v našom relaxačno-športovom centre k dispozícii celý rad wellness služieb a možností na športové vyžitie. V letnej sezóne navštívilo tento oddychový areál takmer 70 000 návštev­níkov. „Rekord v návštevnosti sme dosiahli 11. júla, kedy Vodný Raj Vyhne navštívilo až 2450 rekreantov.“ hovorí Ing. Ľubomír Viglaš, riaditeľ Vodného Raja vo Vyhniach.

Výplavový bazén, ponúka okrem masážnych lavíc, či liečivej termálnej vody s vysokým obsahom železa aj romantickú scenériu vďaka výplavu do exteriéru. Ďalej je k dispozícii saunový svet, jakuzzi, hydromasážne vane, či príjemná relaxačná odpočiváreň. Samozrejmosťou sú služby profesionálnych masérov. Môžete si u nás zahrať bowling i squash, osviežiť sa v dennom bare s terasou, či vychutnať špeciality našej pizzerie.

Novinkou pre túto sezónu sú exotické masáže ako čokoládová masáž či masáž ayuroveda. Odborný tím masérov Vám dokáže masážou pomôcť aj pri migrénových bolestiach či pri problémoch s celulitídou. Novinkou je aj masáž pomocou ušných sviečok.

Súťaž o 15 vstupov v hodnote 150€ pre jednu osobu:

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto správne odpovie na jednoduchú súťažnú otázku:

[color=#ff0000]Aká je priemerná teplota vody vo výplavovom bazéne?[/color]

Správnu odpoveď nájdete tu: [link=http://www­.vodnyrajvyhne­.sk/_sk/areal_ba­zeny.html]Klik­nite[/link]

Odpovede posielajte na mailovú adresu karoly@global24.sk. Vyhodnotenie súťaže pod dohľadom našej kamery sa uskutoční začiatkom januára 2011.

Oddýchnite si v predvianočnom zhone uprostred nádherných Štiavnických vrchov.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie.

Súťažte s Vodným Rajom Vyhne!
1
Galéria
VRV 2010
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM