Jakub Forgács Kultúra

SÚŤAŽ! V Bystrici ožil rozprávkový svet bábok: Návštevníci môžu divadlo vnímať všetkými zmyslami

Divadelné šapito v parku pod Pamätníkom otvorilo svoje brány. Malí i veľkí návštevníci majú teraz jedinečnú príležitosť dotknúť sa, ovoňať, pozerať, počúvať a ochutnať divadlo všetkými zmyslami. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte voľné vstupenky!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ! V Bystrici ožil rozprávkový svet bábok: Návštevníci môžu divadlo vnímať všetkými zmyslami
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok o 10:00 sa otvorilo divadelné šapito v parku pod Pamätníkom SNP všetkým, ktorí sa chcú dotknúť, ovoňať, pozerať, počúvať a ochutnať divadlo všetkými zmyslami," informovala Vedúca produkcie Bábkového divadla na Rázcestí Diana Vigašová. Na návštevníčky a návštevníkov čaká imaginatívny svet vyskladaný z bábok, scén a kostýmov Bábkového divadla na Rázcestí.

„Neplatí u nás "výstavné“ Nedotýkať sa! Okrem vizuálneho zážitku majú totiž všetci šancu oživiť výstavu vlastným konaním,„ pokračovala Vigašová, podľa ktorej prehliadku Imaginária svojou prítomnosťou ozvláštnia aj herci a herečky Bábkového divadla na Rázcestí. "Príďte, vyskúšajte, zažite a opäť sa k nám vráťte! Imaginárium bude prístupné každý deň od 10:00 do 14:00 a od 15:00 do 18:00 až do 21. septembra,“ povedala.

Vstupenky si môžete zarezervovať na www.bdnr.sk/bab alebo priamo kúpiť v šapite pod Pamätníkom SNP. Výstava je pozvánkou na medzinárodný festival súčasného bábkového divadla pre dospelých a deti Bábkarská Bystrica 2014, Dvojitý impulz, ktorý sa bude konať od 23. septembra do 27. septembra 2014

Zapojte sa do súťaže a VYHRAJTE!

Náš portál Bystrica 24 v spolupráci s Bábkarskou Bystricou pripravil pre čitateľ súťaž o voľné lístky.
Súťažná otázka: Koľký ročník festivalu Bábkarská Bystrica sa uskutoční tohto roku v Banskej Bystrici?

A čo môžete vyhrať?

2 vstupenky na Prvý impulz: ALICA
UTOROK 23.9.2014, o 14.00 hod., Divadelné šapito/pod Pamätníkom SNP

2 vstupenky na Druhý impulz: BARTIMEJOVE PAŠIE 27.9.2014 o 15­.30 hod., Slovenské misijné hnutie

Odpovede posielajte na sutaz@global24.sk najneskôr do 15.9.2014. Ne­zabudnite napísať svoje celé meno i kontaktné údaje, uviesť môžete aj o ktorý z tých dvoch impulzov máte záujem :)

Foto: Dodo Šamaj

V Banskej Bystrici otvorili aktívnu výstavu bábok
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM