Monika Földešiová Tlačové správy

VYHRAJTE s Mackom Uškom víkendový pobyt v Tatrách! Súťažiť môžete už len do utorka...

Sieť portálov Global 24 a portál mackousko.sk si pre vás pripravil súťaž, v ktorej môžete vyhrať víkendový pobyt v v hoteli Mountain View**** v AquaCity Poprad so vstupom do vodného sveta. Súťaž trvá len do konca apríla, tak neváhajte, kliknite a dozviete sa podrobnosti k súťaži.

Ilustračný obrázok k článku VYHRAJTE s Mackom Uškom víkendový pobyt v Tatrách! Súťažiť môžete už len do utorka...
Zdroj: Dnes24.sk

Zažite so svojimi ratolesťami skvelý oddych v krásnom hoteli po boku Macka Uška. Táto kultová postavička sa objavuje práve teraz u nás v podobe plyšákov, ktorým sa potešia nielen vaše deti, ale aj tí skôr narodení.

Macko Uško pôvodne vznikol v roku 1957 v detskom časopise. Jeho tvorcami boli spisovateľ Czesław Janczarski a ilustrátor Zbigniew Rychlicki. Televízny seriál sa začal nakrúcať v roku 1975. V slovenskom znení úspešne nahovoril všetky postavy nezabudnuteľný Michal Dočolomanský.

SÚŤAŽ

Navštívte portál www.mackousko.sk, na ňom sa dozviete, ako tento perfektný pobyt v AquaCity Poprad získať! Vyhrať okrem víkendového pobytu môžete aj ďalšie skvelé ceny pre vaše ratolesti a to detské knižky, detské ruksaky či prívesky na kľúče.
Každý, kto sa zapojí do tejto súťaže, ale nepošťastí sa mu vyhrať jednu z cien, získa automaticky zľavu až do výšky 10% na prvý nákup zo stránky www.mackousko.sk, podľa druhu tovaru.

Čo všetko víkendový pobyt s Mackom Uškom obsahuje?
- ubytovanie
- raňajky a večere v reštaurácii High Tatras vo forme bufetových stolov (bez nápojov)
- voľný vstup do Aquaparku a relaxačného wellness centra (3 vonkajšie termálne bazény, detské bazény, bazény Blue Sapphire s chromoterapiou a laserovou show, luxusné bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, Vitálny svet so saunami a inhalačnými miestnosťami, 50m plavecký bazén, fitnes centrum, parné sauny, vodné atrakcie a tobogany)
- večerná Laser show v bazénoch Blue Sapphire
- animačné programy pre deti a dospelých
- strážené parkovisko
- miestne poplatky
- trezor a set na prípravu kávy a čaju na izbách
- bezplatné pripojenie na internet

www.mackousko.sk

Webstránka Macko Uško
3
Galéria
Macko Uško - radosť Jakubka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM