Michal Majer Rôzne

Štýlové oblečenie už má svojho majiteľa!!!

Aj tento týždeň ste mali možnosť vďaka registrácii na našom portáli súťažiť o štvrtú cenu v hodnote 150 eur. Dnešný výherca žrebovania sa teda môže tešiť zo športového oblečenia, ktoré do súťaže venovala firma Šport Áčko.

Šťastným výhercom štvrtej ceny v hodnote 150 eur sa stal súťažiaci s nickom marian99. Od nášho sponzora získava športové bundy HI-TEC a Adidas a kapsičku Adidas.

Tí, ktorí tento týždeň nevyhrali a sú už na našej stránke www.bystrica24.sk zaregistrovaní, postupujú automaticky do žrebovania o zostávajúce tri ceny. Pokiaľ ste sa ešte nezaregistrovali, môžete tak urobiť až do polovice júla. Nezabudnite poslať mail s textom „som bystrica24“ na adresu obrtalova@global24.sk.

Možno práve Vy sa stanete šťastným majiteľom športového oblečenia značky HI-TEC, High Colorado, Puma, Adidas, Nike a hlavnej ceny, ktorou je cyklistická súprava SCOTT (cyklistické nohavice, tričko, prilba, rukavice a hydrovak) v hodnote 200 eur.

Meno ďalšieho výhercu sa dozviete v nedeľu 27. júna. Hrá sa o štýlovú dámsku bundu HI-TEC a ruksak High Colorado v hodnote 150 eur. Viac informácii o súťaži sa dozviete na: http://www.bystrica24.sk/news.php?…

moo

Štýlové oblečenie už má svojho majiteľa!!!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM