Jakub Forgács Rôzne

Stretnutie s priateľmi, pivko a guláš: Neseďte doma a poďte vyčistiť mestský park!

V sobotu od 9:30 sa môžete aj vy zapojiť do upratovania verejných priestorov v mestskom parku a pomôcť tak vyčistiť a vyzbierať odpadky, vysadiť nové kvety v areály bývalých volejbalových kurtov.

Ilustračný obrázok k článku Stretnutie s priateľmi, pivko a guláš: Neseďte doma a poďte vyčistiť mestský park!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Spraviť nejeden dobrý skutok, stretnúť sa spolu s priateľmi, zažiť nové zážitky, alebo konečne vybehnúť na čerstvý vzduch a ešte k tomu so šľachetným verejnoprospešným úmyslom môžete aj vy. Pripravené bude aj občerstvenie gulášik a pivko.

Ambiciózne ciele pre rozvoj mesta

Nové tváre / New Faces je občianskym združením, ktoré organizuje toto podujatie. Združuje právnické a fyzické osoby, ktoré sú zainteresované na poskytovaní služieb, športových a kultúrnych akcií, či iných sociálnych služieb. Chcú aktívne prispievať dobrovoľníckou činnosťou k rozvoju športu, kultúry a podpory zdravého života v Banskej Bystrici a jej okolí.

Vytýčili si ambiciózne ciele, nakoľko veria, že aj jednotlivci môžu kreativitou, spoluprácou a silnou vôľou prispieť vhodnou formou k rozvoju športu a kultúry v našom meste. Viac informácií sa dočítate na stránke http://newfaces.sk/.

Foto: ilustračné

Stretnutie s priateľmi, pivko a guláš: Neseďte doma a poďte vyčistiť mestský par
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM