Monika Földešiová Rôzne

Stovka detí s ťažkým osudom: Vzácny relax v tábore

Osud im nedoprial toľko šťastia ako ich rovesníkom. Deti z chudobných rodín však vďaka podnikateľom s dobrým srdcom zažili aspoň cez leto chvíle šťastia, ktoré k ich veku tak patria. Rovná stovka z nich mohla vycestovať za vzácnym relaxom do letného

Od malička čelia ťažkým prekážkam a o bezstarostnom detstve môžu len snívať. **Pre deti, ktoré pochádzajú zo sociálne slabších rodín je drahá dovolenka v zahraničí či letný tábor zväčša iba nedostupným prianím. **To sa pre rovnú stovku z nich počas týchto prázdnin vďaka pobytu v tábore Dobrý skutok zmenilo.

Ten pripravilo už piatykrát Rádio Expres a tak sa 9. júla stretlo 100 chlapcov a dievčat z chudobných rodín, aby mohli zažiť to, čo si vo svojom veku zaslúžia. **Tento vynikajúci nápad podporila spoločnosť BCF a to nie prvý a určite ani posledný raz. **

Tábor mal za cieľ aspoň niekoľkým deťom, ktorým sa nepodarilo narodiť pod šťastnou hviezdičkou, dať možnosť užiť si všetky krásy a radosti detského života. Mnohé deti, pre nás samozrejmé veci, nepoznajú. Preto im aspoň pár dní prinieslo pocit, že prežívajú krásne prázdniny v podobe tábora plného zábavy, oddychu, súťaží a nových kamarátstiev.

Charakteristickou črtou spoločnosti BCF je práve podpora všakovakých detských športových, zábavných či rodinných akcií. „Sme veľmi radi, že sme mohli podporiť tento krásny projekt, ktorým je Detský tábor Dobrý skutok a tým vyčariť úsmev na tvárach stovke rozradostených detí,“ skonštatoval Miroslav Štrba, riaditeľ spoločnosti BCF. Deti sa vďaka nej mohli vyšantiť na skákacích hradoch či šmýkačkách.** „Tento rok podpora z našej strany nekončí a budeme v nej pokračovať“, **prisľúbil Miroslav Štrba.

bcf tabor
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM