Jakub Forgács Rôzne Správy

Štedrý deň plný zábavy na svahu? Bystričania vyrazia na vianočnú sánkovačku

Bystričania, chystajte sane. Na Štedrý deň sa oplatí vyraziť na Šachtičky. Rozhodne nepôjde iba o sánkovanie sa.

Ilustračný obrázok k článku Štedrý deň plný zábavy na svahu? Bystričania vyrazia na vianočnú sánkovačku
53
Galéria
Foto: Kika Tran

Po roku opäť zažijeme podujatie Vianočná sánkovačka pre otcov a deti 2018. Konať sa bude presne na Štedrý deň, v pondelok 24. decembra, od 9:30 na Šachtičkách (pred Hotelom Šachtička). Podľa slov organizátorov je toto podujatie zároveň vianočná guľovačka, stavanie snehuliaka, sviečka pod nosom, drobné omrzliny, čaj z termosky a všetky tie zážitky, ktoré môžeme dať svojim deťom z pochopiteľných dôvodov jedine v neprítomnos­ti mamy.

„Mamy pripravujú štedrovečerný stôl a domácu pohodu. Otcovia vyrážajú na sebazničujúcu jazdu s deťmi,“ uvádzajú organizátori, podľa ktorých sú cieľom celej akcie premočené a dočervena vymrznuté deti, prípadne s drobnými zraneniami, ktoré k tomu patria „Toto by sme mali docieliť cca do 11:30 – 12:00, prípadne podľa podmienok a individuálnych preferencií,“ píšu s nadhľadom.

Výbavou zúčastnených môžu byť akékoľvek pomôcky pre prácu so snehom a pohyb na ňom, dobrá nálada, sušienky a čaj. Povolené sú aj doplnky nezdravej výživy. „Akcia je určená pre otcov a deti, prípadne starých otcov a deti, prípadne mamičky samovychovávateľky a deti, jednoducho predovšetkým pre deti," dodávajú organizátori s tým, že akcia sa uskutoční za každého počasia – nie je totiž umenie sánkovať sa na snehu, ale bez neho.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minulých ročníkov Vianočnej sánkovačky!

V OBRAZOCH: Vianočná sánkovačka pre otcov s deťmi na Šachtičkách
53
Galéria
Foto: Kika Tran
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM