Monika Obrtalová Rôzne

Športový areál Orlík - miesto kde jeden deň nestačí

Príďte si vychutnať prostredie rozšíreného Športového areálu Orlík na Zvolenskej priehrade, ktorý ponúka všetko čo potrebujete k dokonalému relaxu. Nájdete tu nielen bazénové centrum Aqua Beach Orlík pre oddych a relax, ale aj zábavu a šport v podobe

Športový areál Orlík ponúka príjemné posedenie na členitých terasách (hlavnú, vyhliadkovú a športovú) s výhľadom na zvolenskú priehradu. Pochutiť si tu môžete okrem rýchlo -občerstvenia aj na rybách a iných gurmánskych špecialitách pripravovaných priamo na drevenom uhlí. Dostupný je aj široký výber alko a nealko nápojov, kvalitná káva značky Rioba, všetko za vynikajúce a dostupné ceny! Areál ponúka takisto komfortné ubytovanie v chate apartmánového typu s možnosťou prístelky, ktorá je vybavená klimatizáciou, sušičom na vlasy, televízorom, rádiom a kompletne vybavenou kuchyňou.

Novinkou v areáli je bazénové centrum Aqua Beach Orlík, ktoré dokonale schladí počas horúcich letných dní. K dispozícii je plavecký, rekreačný a detský bazén, lehátka sú zahrnuté v cene vstupného. Pre tých, ktorí si chcú dopriať oddych radšej v neskorších hodinách je tu možnosť večerného kúpania, každý deň v čase od 20.00 do 22.00 hodiny. Milovníci športu zasa môžu využiť dve volejbalové ihriská, tenisové kurty a ihrisko na plážový futbal, ktorý spĺňa dokonca kritériá FIFA a posledné roky ho využívajú aj profesionálni športovci pre usporadúvanie viacerých domácich či medzinárodných súťaží. Jednou z nich bude aj 5. ročník Majstrovstiev Slovenska v plážovom futbale, ktorú sa tu uskutoční už 30. júla.

Zarezervovať si ihriská či kurty alebo ubytovanie môžete na telefónnych číslach 0907 324 262/ 045/536 2110. Viac sa o bohatej ponuke športového areálu Orlík ako aj cenníku dočítate na [link=http://www­.orlik-zv.sk/]www.orlik-zv.sk[/link] alebo kliknite na ich [link=http://www­.facebook.com/pa­ges/%C5%A0potrov%C3%BD-are%C3%A1l-ORL%C3%8DK/271­071744351]-facebook funpage-[/link].

/PR/

orlik
36
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM