Monika Obrtalová Rôzne

Spoločnosť Rub-Cab hľadá zhotoviteľa závodu

Spoločnosť Rub-Cab Banská Bystrica hľadá dodávateľa na výstavbu závodu na spracovanie pneumatík z osobných a nákladných automobilov v predpokladanej cene 15,81 milióna eur. Na spracovateľskú linku z toho pôjde 9,66 milióna eur a na súvisiace stavebné

Lehotou na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť v tendri na zákazku je 29. júl 2010. Obálky s ponukami záujemcov sa budú otvárať deň nato.

Predmetom zákazky je dodanie, zabudovanie a obostavanie spracovateľskej linky na výrobu gumených granúl z pneumatík osobných a nákladných automobilov, ako aj jej spustenie do prevádzky v Banskej Bystrici, v areáli bývalej cementárne. Maximálna finálna veľkosť zrna granulí na výstupe sa požaduje s rozmerom 1,4 mm.

Projekt výstavby závodu by sa mal ukončiť do 19 mesiacov od uzatvorenia zmluvy, pričom verejný obstarávateľ predpokladá spolufinancovanie zákazky z vlastných zdrojov, z nenávratného finančného príspevku z európskych fondov – z osi Odpadové hospodárstvo. Spoločnosť pripomína, že zákazka sa bude realizovať len v prípade získania požadovanej výšky NFP z EÚ a zo štátneho rozpočtu.

Rub-Cab Banská Bystrica vznikla v júni 2007. Predmetom jej činnosti je okrem iného aj podnikanie v oblasti nakladania s iným ako nebezpečným odpadom. Eviduje základné imanie vo výške 66.194 eur.

Zdroj: TASR Foto: autoram.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM