Komunálne voľby

Smer-SD podporí v Bystrici kandidátov na primátora i župana: Prišiel aj Fico osobne, FOTO

Smer-SD to má podľa predsedu strany Roberta Fica v Banskej Bystrici jednoduché, pretože má kandidátov, ktorých je radosť podporovať.

Ilustračný obrázok k článku Smer-SD podporí v Bystrici kandidátov na primátora i župana: Prišiel aj Fico osobne, FOTO
5
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

V jesenných komunálnych voľbách podporí strana Smer-SD kandidatúru Daniela Karasa na post primátora Banskej Bystrice. Na piatkovej tlačovej konferencii v Banskej Bystrici zároveň potvrdili, že na post predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) podporí Smer-SD kandidáta Adriana Polónyho.

Daniel Karas je v súčasnosti banskobystrický mestský poslanec a do volebnej kampane ide s heslom schopný primátor, silné mesto. „Dozrel som stať sa primátorom, mám najlepšiu motiváciu pracovať pre Banskobystričanov a som odhodlaný riešiť problémy,“ podotkol s tým, že jeho volebný program sa skladá z viacerých pilierov. Súčasťou sú financie, dane a investície. „Primátor musí hľadať riešenie, ako priniesť peniaze do mesta bez toho, aby zvyšoval dane,“ zdôraznil. Pripomenul, že dôležité je tiež, aby mladí ľudia ostávali žiť v meste a našli v ňom uplatnenie.

Predseda strany Smer-SD Robert Fico na tlačovej konferencii vyhlásil, že Banská Bystrica je to mesto, kde mala ľavica dlhodobo silné postavenie. Smer-SD to má podľa neho v Banskej Bystrici jednoduché, pretože má kandidátov, ktorých je radosť podporovať.

Predseda predstavenstva SAD Zvolen Adrian Polóny svoju kandidatúru ohlásil s tým, že do volieb pôjde ako nezávislý.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Na primátora Banskej Bystrice bude kandidovať Daniel Karas
5
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM