Monika Obrtalová Rôzne

Slovenská sporiteľna posielala nepríjemné SMS

O nepríjemné ráno sa dnes postarala Slovenská sporiteľňa viacerým klientom. Ranná "esemska", že na ich účte ostáva mínus 5000 alebo dokonca mínus 10 tisíc eur zrejme nikoho nepotešila. Slovenská sporiteľňa chybu v elektronickom bankovníctve

„Ráno som skoro dostal mŕtvicu. Prišla mi SMS, že na účte mám mínus 5468 eur, včera som bol pritom v pluse cez 1000 eur,“ rozčuľuje sa Juraj, ktorý má účet práve v SLSP. „Hneď som skontroloval, či mi niekto neukradol platobnú kartu,“ dodáva Juraj. S problémom sme sa obrátili na Mareka Koreňa z oddelenia komunikácie SLSP, ktorý potvrdil, že situácia vznikla u viacerých klientov ich poisťovne.

Popoludní pribudol odkaz aj na oficiálnej stránke banky.// „V službe elektronické bankovníctvo sa nesprávne zobrazujú disponibilné zostatky na účtoch. Reálne stavy účtov sú správne. Chybu v zobrazovaní sme zistili a na jej odstránení intenzívne pracujeme. Ďakujeme Vám za porozumenie,“// informoval Marek Koreň. S najväčšou pravdepodobnosťou ide teda o technický problém. V súčasnosti nefunguje ani služba banky, pomocou ktorej klientov informujú o pohybe na účte formou SMS.

/mak/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM