Monika Obrtalová Rôzne

Slostav – splní vaše predstavy o krásnom bývaní

Snívate o rodinnom dome podľa vlastných predstáv? Chcete si nechať poradiť od odborníkov, ušetriť peniaze a zároveň pretaviť svoje sny na skutočnosť? Tak sa obráťte na firmu Slostav, ktorá splní vaše predstavy o krásnom bývaní. Firma Slostav je tým n

Spoločnosť Slostav zabezpečuje výstavbu rodinných domov na kľúč. To znamená, že všetky dôležité činnosti preberá na seba firma. Táto služba zahrňuje poradenstvo pri výbere pozemku pre konkrétny dom na kľúč, konzultácie pri výbere stavebných materiálov, pomoc pri zvolení financovania výstavby domu, dodávku materiálu a kompletnú výstavbu od základov stavby až po vybudovanie interiérov. Všetko pod odborným stavebným dohľadom, rýchlo, jednoducho a za vynikajúce ceny!

Firma Slostav zabezpečuje okrem výstavby domov na kľúč aj rekonštrukcie bytov a domov, naceňovanie stavieb, rekonštrukcie bytových jadier alebo pokládku zámkovej dlažby. Zamestnanci sa zameriavajú aj na menšie stavebné práce ako zatepľovanie domov a bytov, pokladanie dlažby či obkladov. Pracovníci firmy sa držia zásady „náš zákazník, náš pán“, a preto sa pri realizácii stavby či rekonštrukcii domov a bytov riadia výlučne pokynmi zákazníka. Viac sa o spoločnosti Slostav dozviete na telefónnych číslach 048/419 6590 a­lebo 0903 794 577.

/PR/

slostav
36
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM