Aktualizované Jakub Forgács Kultúra

Sezóna tancovačiek sa blíži. Veľký PREHĽAD plesov v Bystrici a okolí

Po oslavách príchodu nového roka sa k slovu hlási plesová sezóna. Kde všade sa budete môcť vytancovať?

Ilustračný obrázok k článku Sezóna tancovačiek sa blíži. Veľký PREHĽAD plesov v Bystrici a okolí
8
Galéria
Zdroj: TASR

PLES MESTA BANSKÁ BYSTRICA

11. januára 2019 o 19:00, Hotel Lux

Veľká udalosť plesovej sezóny sa blíži! Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo pokračovať v tradícii a Bystričania sa môžu opäť tešiť na mestský ples. V piatok 11. januára vystúpia v Hoteli Lux Saragossa Band, Čekovský Band, Replax Band a Marcela Molnárová. Večerom budú sprevádzať Michal Hudák a Marián Čekovský. Cena vstupenky na ples je 100 eur.

PLES POSLANCOV OZ STRELNÍKY 2019

18. januára 2019, Strelníky

Poslanci OZ v Strelníkoch, pozývajú našich občanov na 34. Ples poslancov OZ Strelníky, ktorý bude v piatok 18. januára 2019. Možnosť zakúpenia vstupeniek na ples, je na tunajšom obecnom úrade.

1. BANSKOBYSTRICKÝ OPERNÝ PLES V NÁRODNOM DOME

19. januára 2019 o 18:30, Národný dom

Vytancovať sa vo víre zábavy môžete aj so Štátnou operou. Tešiť sa môžete na hostí ako Sisa Sklovská, Marián Vojtko, Hromada Singers, Ľudovú hudbu Hron, DJa Laca Hradsekého. Večerom bude sprevádzať Juraj Bača. Cena vstupenky je 100 eur.

PLES PODLAVIČANOV

19. januára 2019 o 19:30, Kultúrny dom Podlavice

V Podlaviciach sa chystá ples pre všetkých milovníkov tradícií. Dresscode je kroj alebo krojový prvok. Tešiť sa môžete na hudbu, spev, dobré jedlo aj víno. Pripravené bude aj artistické vystúpenie gymnastu Pavla Greška a tombola. Vstupné na ples je vo výške 30 eur.

DONOVALSKÝ BÁL

26. januára 2019, Residence Hotel & Club Donovaly

Po piatykrát sa môžete stať súčasťou jedinečného večera plného elegancie, noblesy, spoločenských a gurmánskych zážitkov pod taktovkou šéfkuchára Richarda Noskoviča. Večerom vás bude sprevádzať Michal Sabo, do rytmu zahrá nezabudnuteľná kapela Bystrík Band a ako hosť večera vystúpi Sisa Sklovska. Ako vyzerá noblesa na tanečnom parkete predvedú tanečné páry Mirky Kosorínovej. Večer nebude chýbať ani módna prehliadka kožených modelov od návrhárky Lenky Poulovej, ktorá polahodí oku dámam aj pánom. Cena pobytu je 150 / 200 eur.

TAJÁCKY PLES ŠTUDENTOV

1. februára 2019 o 18:00, Misijný dom

6. ročník Tajáckeho plesu. Máte možnosť prežiť krásny večer plný tanca, skvelej hudby a jedla. O zábavu sa postará aj pestrý program, v ktorom sa predstavia Veľký Kuco, K-Dance, Školská kapela a nebude chýbať ani tombola. Vstupné je 20 eur.

4. ŠKOLSKÝ PLES

1. februára 2019 o 19:00, jedáleň SPŠ J. Murgaša

ZŠ Ďumbierska 17 pozýva na 4. školský ples. V cene 35 eur dostanete prípitok, večeru, švédske stoly, vínko, nealko, kávičku, koláčiky a baviť vás bude DJ Maco.

POLICAJNÝ PLES

2. februára 2019 o 19:00, Hotel Lux

2. ročník plesu, ktorý je zameraný na charitatívne účely. Výťažok bude venovaný detskému domovu. Vystúpia Dagmar Rostandt, Modus Memory a Brillant Orchester Milana Olšiaka. Okrem iného bude na plese aj tanečné vystúpenie viacnásobnej majsterky Slovenska a sveta Miroslavy Ondrejkovej so svojím tanečným talianskym partnerom, ako aj módna prehliadka módneho salónu, ukážky brušného tanca a bojového umenia s katanou, ale aj bezplatné občerstvenie pív a prezentácia luxusných hodiniek. Chýbať nebude ani bohatá tombola. Cena vstupenky je 55 eur.

PLES KONZERVATÓRIA JÁNA LEVOSLAVA BELLU V BANSKEJ BYSTRICI

8. februára 2019 o 19:00, Misijný Dom

Siedmy ročník Plesu Konzervatória J.L.Bellu sa prenesie do obdobia zábavy, tanca, spevu, nádherných kostýmov a energickej hudby. Do čias, keď predstavenie kabaretu bolo v hľadáčiku ľudí, ktorí mali chuť vypnúť z každodenných starostí, zabaviť sa a v neposlednom rade vzhliadnuť aj kus umenia. Cena vstupenky je 15 eur.

ŠTVRTÝ OBECNÝ BADÍNSKY PLES

9. februára 2019 o 19:00, Spoločenská dvorana Palace, Kúpele Sliač

V programe sa môžete tešiť na spev a sprievodné slovo Štefana Skrúcaného, tanečnú skupinu Vivas dance group a do tanca vám zahrá skupina Trio šarm a DJ Milan. Vstupné 35 eur zahŕňa prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, polnočný bufet, koláč, kávu, fľašu vína a tombolu.

URPÍNSKY PLES 2019

15. februára 2019 o 18:00, Misijny Dom

Kopa tanca, zábava, kamaráti, hudba… Celým večerom vás bude sprevádzať Ľudová hudba Kamaráti moji a DJ Pavlík. Hlavným hosťom nášho plesu bude známa popová kapela Slovak Tango.

SLIAČSKY KÚPEĽNÝ PLES

16. februára 2019 o 19:00, spoločenská dvorana Palce, Kúpele Sliač

Hosťami Sliačskeho kúpeľného plesu budú Peter Nagy, Karin Majtánová, ale tešiť sa môžete aj na Starmániu, Terezu Králikovú, ZUŠ SLiač, ĽH Štefana Babjaka a DJa Laca Hradského. Okrem interpretov sa môžete tešiť na skvelé prostredie, výborné menu menu, zábavu aj tombolu. Vstupné a konzumné je vo výške 69 eur, 59 eur a 49 eur.

Pokiaľ viete o plese, ktorý sa bude konať v Bystrici alebo okolí a v našom zozname chýba, napíšte nám na bystrica@global24.sk. Zoznam budeme priebežne aktualizovať!

Foto: ilustračné

Plesajte
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM