Marcel Páleš Hokej

Šesť prehier v rade ako dôvod na zmenu: Bystrickí Barani upravujú káder!

Preberú sa vďaka zmene? Vedenie extraligového klubu HC '05 Banská Bystrica sa po nelichotivej sérii šiestich prehier v rade rozhodlo doplniť mužstvo o nových hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Šesť prehier v rade ako dôvod na zmenu: Bystrickí Barani upravujú káder!
Zdroj: TASR

Ako informuje oficiálna internetová stránka klubu, už v nedeľu sa v banskobystrickom drese predstavil odchovanec klubu, dvadsaťštyriročný útočník Branislav Bendík, ktorý strávil uplynulé sezóny na skusoch v Slovinsku, Dánsku, Rusku a Kazachstane.

„Barani“ sa posilnili aj v obrane, kam prišiel Jason Lepine. Dvadsaťosemročný kanadský bek sa po niekoľkých sezónach v nižších zámorských súťažiach rozhodol presťahovať do Európy, kde obliekal dresy HC Kladno, fínskeho JYP Jyväskylä, či nemeckého Iserlohnu.

Banská Bystrica zároveň vymenila útočníka Matúša Chovana do Košíc za útočníka Rastislava Konečného. Na hosťovanie do prvoligovej Detvy odišiel obranca Michal Styk, Američan Andrew Hamburg neobstál na mesačnej skúške. Vedenie klubu ďalej rozviazalo zmluvu s útočníkom Dominikom Hegyim. Mužstvo opúšťa aj najproduktívnejší obranca Eric Meland, ktorý dostal ponuku z Čiech.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM