Michal Majer Hokej

Šechný: Pri Zvolenčanoch stálo aj šťastie

Banskobystrickí barani prežívali aj v druhom zápase play-off strelecké muky. Podobne ako v sobotu dali všetky tri góly z len presiloviek a častokrát nedokázali premieňať stopercentné šance. Najväčšiu spálil 40 sekúnd pred koncom skúsený Richard Šechn

„Dostal som vynikajúcu prihrávku, z prvej som trafil žrďku. Chýbali milimetre, bola to smola. Musíme ísť ďalej,“ nechcel už ďalej rozoberať infarktový moment. Mužstvu v druhom zápase podľa neho nebolo veľmi čo vyčítať. „Hrali sme tak, ako sme si povedali, ale opäť sa nám stali osudové vylúčenia. Tie nás stoja veľa síl a hlavne v nich inkasujeme. Hrá sa na štyri víťazné zápasy a ani tento stav ešte nič neznamená, ale musíme sa snažiť hrať zodpovednejšie a nerobiť fauly. Vo Zvolene to môžu byť zasa celkom iné zápasy, oni budú musieť útočiť a my vyčkávať. Myslím, že pri nich stálo aj šťastie, keď sa im pri góloch šťastne poodrážali puky a vyťažili z minima maximum,“ je presvedčený Richard Šechný.

Aj do druhého zápasu nastúpili domáci bez brankárskej jednotky Miroslava Šimonoviča, ktorý laboruje so zraneným medzirebrovým svalom. Bola to pre mužstvo nevýhoda? „Nemôžeme to brať tak, že by to zápas nejako ovlyvnilo. Keď urobíte chybu, nie je to len o brankárovi. Možno by sme prehrali aj so Šimonovičom. Je to veľká záťaž na psychiku, ale musíme veriť, že sme natoľko silní, že sa z toho otrasieme,“ burcuje svoj tím asistent trénera Miroslav Chudý.

Zdroj: hokejportal.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM